Geluidopnames (Live)

unnamed 5

Het Helena Fischer's "Berlin Open Air Concert" was een hoogtepunt van haar Best-of-tournee in 2013, maar liefst 20.000 fans bejubelden haar tijdens dit concert. Ze begint de avond met “Let Me Entertain You” en dat doet ze dan ook vanaf het eerste moment. Hierna komen haar bekende hits als "Phänomen", "Von hier bis unendlich" en "Hundert Prozent". Ook zingt ze samen met Santiano het nummer "Weit übers Meer" en zingt ze twee nummers van de musical West Side Story. Natuurlijk zingt ze ook haar bekende nummers; “Und morgen früh küss ich Dich wach“, “Die Hölle morgen früh” en “Mitten im Paradies“.

Maar een van de hoogte punten van dit concert is een Medley van 11 minuten met "Stars on 45", "Ein bett in kornfeld", "Er gehort zu mir", "Wann wird's mal wieder richtig Sommer", "Griechischer Wein", "Die Biene Maja", "Über den Wolken" en "Volare". Toen we deze medley in 2019 in onze muziekcommisie beluisterden wisten we zeker dat dit een schot in de roos zou zijn voor EWB. Wim Warmerdam heeft het arrangement voor ons geschreven, precies zoals het origineel van Helene Fischer, waarvoor dank Wim!

 Beluister de opname

 


600x600

Het nummer despacito is van de Spaanse zanger Fonsi. Het liedje is al een miljard keer bekeken en bijna iedereen zingt mee als het op de radio komt. Alleen niet iedereen weet wat het nu precies betekent, dat is natuurlijk niet zo handig als je wel meezingt. Het staat eigenlijk voor langzaam, het is dan ook een liefdesliedje. De zanger doelt op het feit dat hij wil dat de dame waar hij over zingt langzaam beweegt, op een sensuele manier dus. Ook wordt het gebruikt om aan te geven dat je van het leven moet genieten zonder al te veel stress, je moet het leven dus een beetje langzaam laten gaan. Zo geniet je meer van de tijd die je hebt.

We spelen het nummer volledig instrumentaal. Het kost veel energie om te spelen, maar als je de opname beluistert hoor je ook dat het ook veel energie geeft.

Beluister deze opname

 

 

 

515vs2V2ADL 
 Onze Boney M Medley bestaat uit de volgende nummers:
 
 By the rivers of babylon
 Sunny
 Rasputin
 Ma Baker
 Daddy Cool

 De zang wordt vertolkt door Kelly Meijer, Claudia Jaminon en Dave Wouters.
 
 De opnames zijn gemaakt door onze eigen geluidstechnicus Christian Christoffel tijdens een live-optreden het Asta Theater in Beek op 11-9-2021.

 Beluister deze opname

 

 

 

 2022 River Deep FrontPhil Spector schreef in 1966 het nummer River Deep Mountain High. Een nummer dat door   Ike en Tina Turner werd vertolkt en in eerste instantie niet heel succesvol was. Het   nummer werd later talloze malen gecoverd. De meest succesvolle cover was in 1970 van   The Supremes. Effe Wachte Band koos voor een speciale Glee uitvoering.

 Luister naar deze schitterende vertolking van EWB met zang van Claudia en kelly.

Beluister deze opname

Fijne Feestdagen!

Kerstwens 2017{jcomments on}

Eigewies 2016, The Battle of the Coverbands

Op 12 maart speelt Effe Wachte Band tijdens Eigewies, “The Battlle of Cover Bands” tussen 18.00 en 20.00 uur in de Paasvee tent Steun EWB 0001op de markt in Beek.

Jullie kunnen EWB steunen door een voucher in te leveren. EWB ontvangt voor elke fan/voucher 2,50€.

Het zou leuk zijn als iedereen die EWB een warm hart toedraagt naar dit evenement komt en een voucher op naam van EWB inlevert.

De vouchers zijn vanaf vandaag 20-2-16 (gratis) te verkrijgen bij alle leden van EWB.

Indien je wel komt maar de voucher niet van te voren af kunt halen, vraag dan op 12 maart naar een voucher bij een van de leden van EWB.

Wij gaan ons best doen er iets moois van te maken en we zien jullie dan ook  graag op 12 maart in Beek voor een gezellige avond.

"Eigewies 2016, The Battlle of Coverbands" in de Paasvee tent op de markt in Beek. Kom en steun EWB bij dit verrassende en bijzondere optreden.

Voor een korte impressie van de vorige editie van dit evenement  klik hier.

Affiche 2 Eigewies 2016

{jcomments on}

Carnaval 2016

Foto Collage carnaval 2016{jcomments on}