Fijne Feestdagen!

Kerstwens 2017

Eigewies 2016, The Battle of the Coverbands

Op 12 maart speelt Effe Wachte Band tijdens Eigewies, “The Battlle of Cover Bands” tussen 18.00 en 20.00 uur in de Paasvee tent Steun EWB 0001op de markt in Beek.

Jullie kunnen EWB steunen door een voucher in te leveren. EWB ontvangt voor elke fan/voucher 2,50€.

Het zou leuk zijn als iedereen die EWB een warm hart toedraagt naar dit evenement komt en een voucher op naam van EWB inlevert.

De vouchers zijn vanaf vandaag 20-2-16 (gratis) te verkrijgen bij alle leden van EWB.

Indien je wel komt maar de voucher niet van te voren af kunt halen, vraag dan op 12 maart naar een voucher bij een van de leden van EWB.

Wij gaan ons best doen er iets moois van te maken en we zien jullie dan ook  graag op 12 maart in Beek voor een gezellige avond.

"Eigewies 2016, The Battlle of Coverbands" in de Paasvee tent op de markt in Beek. Kom en steun EWB bij dit verrassende en bijzondere optreden.

Voor een korte impressie van de vorige editie van dit evenement  klik hier.

Affiche 2 Eigewies 2016

Carnaval 2016

Foto Collage carnaval 2016

5e Limburgs Buuttefestival in Stein uitverkocht en succesvol.

Buutefestival 2016 ZaalOp zaterdag 16 januari verzorgde Effe Wachte Band de muzikale omlijsting van het inmiddels 5e Limburgs Buuttefestival, dit keer gehouden in Stein. 

Het uitverkochte en tot de nok gevulde  MFC  “De Graus”  beleefde een grandioze avond.  De buuttekampioenen zorgden voor een onvergetelijke avond. De lachsalvos volgden elkaar in snel tempo op en de vele bezoekers zullen geen spijt van hun aanwezigheid hebben gehad, in tegendeel.  Buutefestival EWB

 

De door Helmuth Hoezen georganiseerde en gepresenteerde avond werd geopend met een optreden van de Effe Wachte Band.  EWB verzorgt al 5 jaar de muzikale omlijsting van dit evenement, begeleidt daarbij  buutteredners ván en náár het podium en zorgt er mede voor dat de avond een schitterende  mengeling wordt van ongeëvenaarde humor en aanstekelijke muziek. 

Voor een korte impressie van dit evenement klik hier.