EWB speelde op Kirmesfest van RC Kettenis

Kettenis 1

Afgelopen Pinkstermaandag 10 Juni verzorgde EWB een 3 uur durend optreden tijdens de Pfingstkirmes in het Belgische Kettenis (Eupen). Op Pinkstermaandag vindt hier traditioneel een drukbezochte Familiedag plaats. Naast de gebruikelijke Feesttent met muziek, eten en drank was er volop speelgelegenheid voor jongere en oudere kinderen.

Enkele jaren geleden had EWB ook al de eer om deze dag muzikaal op te mogen luisteren. Het feit dat de organisatie nu weer voor EWB kiest geeft aan dat de muziek en de uitstraling van EWB ook in Belgie goed in de smaak valt. Kettenis 4

Het programma van EWB voor deze middag is zeer gevarieerd met de nodige Duitse en Kölsche invloeden. De publieke belangstelling valt helaas ietsje tegen maar gelukkig reist inmiddels een aardige schare "Fans" mee naar de optredens.

MauriceVoor Maurice Mennens was het de eerste keer dat hij met zijn schuiftrombone met EWB op de bühne stond.

Maurice kan terug kijken op een geslaagd optreden.

Voor een korte samenvatting van het optreden klik HIER.

 Kettenis 5

Zaterdag avond 29 Juni speelt EWB tijdens de Kirmes in Wildenrath, de avond is vrij toegankelijk. EWB speelt van 20.30-0.30 uur.


Tijdens het weekeinde van 7 en 8 september verzorgt EWB 2 optredens tijdens het Herbstfest in Bullay. Ook deze activiteit is zeer de moeite waard. Reis met EWB mee en geniet van de prachtige Moeselstreek en de gezellige sfeer die er altijd in Bullay heerst.

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 29.08.2020 - 29.08.2020 | 19.00
    Weinfest Simmerath (Kesternich...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 22 mei 2020, 19:47.