EWB heeft nieuwe muziekinstructeur

Na een lange zoektocht heeft EWB een nieuwe instructeur gevonden in de persoon van Patrick Spelthaen. De zoektocht heeft meer dan een half jaar geduurd waarbij heel wat namen de revue zijn gepasseerd. De criteria van EWB waren niet mals. 

Patrick 2

EWB was op zoek naar iemand die op een spontane, enthousiaste, ontspannen maar toch efficiente manier nieuwe nummers met EWB kon instuderen. 

De eerste repetitie o.l.v. Patrick, op 16 maart, leidde tot enthousiaste reacties bij de leden van EWB en gaf meteen veel vertrouwen voor de toekomst. Zoals in het artikel over 2018 te lezen viel heeft EWB in het jaar van het 25 jarig jubileum nogal wat tegenslagen te verwerken gehad. Met de komst van Patrick lijkt nu de laatst ontbrekende pion te zijn ingevuld. Patrick is dirigent bij meerdere Fanfares en is daarnaast actief als solo trompettist. EWB wenst Patrick veel succes en hoopt op een langdurige samenwerking.

Artikel over Jubileum jaar EWB in Nuutsbaeker

In het April nummer van de Nuutsbaeker werd een 2 pagina's groot artikel gewijd aan het jubileum jaar 2018, waarin Effe Wachte Band 25 jaar oud werd.  Klik hier voor de digitale versie van de Nuutsbaeker met op pagina 28 en 29 het artikel over EWB.

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 29.08.2020 - 29.08.2020 | 19.00
    Weinfest Simmerath (Kesternich...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 22 mei 2020, 19:47.