EWB bezoekt Borreluurtje en Receptie Prins Tom1 en Prinses Xaviera

 
Groepsfoto EWB Xaviera Tom Rode Jas Klein

Op zaterdag 9 februari verraste EWB Prins Tom en Prinses Xaviera met een serenade tijdens het borreluurtje bij hun thuis in Neerbeek. De serenade werd zeer op prijs gesteld. Meteen daarna voltrok zich in het clublokaal  van L 'Union de metamorfose van EWB naar de Familie Flodder. De typetjes van deze a-sociale familie werden tot in detail nagebootst. Ma, met sigaar en laarzen, Opa in de rolstoel, Sjonny en Kees maar ook diverse andere typetjes met als hoogtepunt de metamorfose van Rick in een Hoore-Ka personeelslid van Tommy- Rent (alhoewel we Tom nog nooit hebben zien rennen).

Na het eten van een pizza en het nuttigen van de nodige "pintjes" vertrok het gemeleerde gezelschap naar de Keulsteeg in Neerbeek. 

Fam. Flodder 2019bew1 KleinXaviera en Tom waren totaal verrast door hetgeen hun overkwam. De act werd gestart met live Opera muziek van Daphne en Pascal, onder het gezang van het "Anus Angelicus" kwamen Deken Joep H.Afmans en Mgr. "Vagi-Analis" naar binnen om Tom en Xaviera tijdens de receptie in het huwelijk te verbinden. Uiteraard was de hele familie (Flodder) aanwezig en zorgde luidruchtig voor de nodige stemming. Nadat het huwelijk, compleet met trouwbelofte, ringen, huwelijkskaars, en een Live gezongen Ave Maria was voltrokken werd er onder het motto;" Laot uch van dees 2 gekke de sjeun zuuver lekke", nog een passend kado overhandigd in de vorm van een deurmat met daarop de afbeelding van Xaviera en Tom. Al met al een zeer geslaagde "Teambuildingsdag" voor EWB.

Klik hier voor de Full length versie of klik hier of op één van de foto's voor de samenvatting.


Afgelopen weken kwamen er 2 aanmeldingen voor de vacature van Trombonist binnen. Uiteindelijk besloten zowel Maurice Mennens als Marck Lucassen, na een proefrepetitie, om lid te worden van EWB. Daarmee is de bezetting in principe weer helemaal compleet en bestaat EWB nu uit 19 personen.  

 Het volgende optreden van EWB is vooralsnog op Pinkstermaandag 10 juni 2019 tijdens de Kermis in Kettenis bij Eupen. Het optreden van EWB start om 16 uur in de feesttent aldaar.

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 29.08.2020 - 29.08.2020 | 19.00
    Weinfest Simmerath (Kesternich...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 22 mei 2020, 19:47.