Succesvol Optreden EWB tijdens Herbstfest 2018 in Bullay an der Mosel

Bullay 2018 gecomprimeerdOp zaterdag 8 september vertrok EWB voor 2 dagen en 3 optredens naar het prachtig aan de Moesel gelegen Bullay. Vanwege het feit dat een aantal vaste krachten niet aanwezig zijn is de bezetting aangevuld met maar liefst 5 gastspelers. Daarnaast maken ook nog 2 nieuwe  leden deel uit van de bezetting waardoor bijna de helft van de muzikanten voor de eerste keer afreist naar het meer dan 200 km verderop gelegen Bullay. Al met al best spannend. Zou het succes van vorig jaar, waarbij naar schatting 800 bezoekers de ene na de andere "Zugabe" vroegen, geevenaard kunnen worden? Op voorhand lijkt dit onmogelijk.

EWB heeft afgelopen maanden druk gerepeteerd aan een aantal nieuwe nummers die in Bullay voor het eerst ten gehore gebracht worden. Voorafgaand aan het optreden van EWB wordt het publiek al prima opgewarmd door "De Kornuiten" en de "Swierblaozers". Het optreden van EWB wordt gestart met een non stop  "Schlager medley" van 10 minuten die door het publiek luidkeels mee gezongen wordt en al meteen voor de juiste stemming zorgt. Vervolgens wordt er snel overgeschakeld naar een medley van de in Duitsland nog steeds populaire Boney M.  Bullay 2018 Podium gecomprimeerdDan is het tijd voor Pop; "What a Feeling" en "Gloria" passeren de revu. Bij "Leef Marie" van de Paveier merk je dat Keulen niet ver van Bullay gelegen is, de tent zingt de tekst letterlijk mee. Als Kelly daarna Angels van Robby Williams inzet gaan alle handen in de lucht en zingt iedereen uit volle borst mee; kippevel. Vervolgens krijgt de nieuwe "Polka/Tirol Medley" van EWB zijn vuurdoop. Pop nummers gestoken in een "Tiroler jasje", de zaal geniet van dit geslaagd nieuw arrangement. Dan weer tijd voor "Kölsche Musik", een medley van nummers van Brings zet de tent helemaal op zijn kop. "Ne Kölsche Jung" wordt zelfs door het publiek opnieuw ingezet nadat het nummer klaar is. EWB sluit het reguliere optreden af met alweer een nieuwe nummer dat in slaat als een bom; een medley van "Zorba" en "Hava Nagila Hava" waarbij de Zirtaki uitbundig wordt gedanst. Na niet minder dan 3 Zugabes verlaat EWB voldaan het podium. Ondanks, of mede dankzij, liefst 5 "invallers" kan EWB terugkijken op een zéér succesvol optreden en heeft het de uitnodiging voor volgend jaar al weer opzak. Wilt U getuige zijn van dit optreden? Klik dan HIER voor een compilatie.Bullay 6

Reacties   

0 #5 online pharmacies 15-02-2019 17:23
Does your website have a contact page? I'm having a
tough time locating it but, I'd like to shoot you an email.

I've got some ideas for your blog you might be interested
in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.
Citeer
0 #4 online pharmacy 06-02-2019 02:19
Thank you for every other great post. Where else may just anyone get that type of info in such an ideal manner of writing?
I've a presentation next week, and I'm on the look for such information.
Citeer
0 #3 online pharmacy 01-02-2019 10:17
bookmarked!!, I like your blog!
Citeer
0 #2 BestRebecca 18-11-2018 21:58
I see you don't monetize your website, don't waste your traffic,
you can earn extra cash every month. You can use the best
adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search
in gooogle: boorfe's tips monetize your website
Citeer
0 #1 profile 02-11-2018 18:02
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 10.06.2019 | 16.00
    Kermisfeest Kettenis/Eupen

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 13 februari 2019, 22:52.