1e EWB Jubileum Optreden in Neerbeek

Op zondag 15 april verzorgde EWB in het kader van gratis Jubileum optredens voor goede doelen een eerste optreden.  Klik hier voor een compilatie

Zonnebloem 2

De ontvanger van dit eerste ticket was De Zonnebloem en het KVO in Neerbeek.  In het gemeenschapshuis in Neerbeek werden de leden van deze verenigingen, maar ook vele introducees, verwend met een gezellige muziek middag. EWB had een repertoire samengesteld van ruim 2 uur. De gasten  genoten van een uiterst gevarieerd programma waarbij er volop kon worden meegezongen, gesjoenkeld en gedanst. Deze muzikale middag werd mede mogelijk gemaakt door een 3 tal sponsoren.

Ruud Ruyl/Creditz Marketing & Communicatie en H&R Inspection Management waren de sponsoren van de geluidinstallatie. Arno Smit, vaste geluidstechnicus van EWB, stelde de installatie vandaag voor een speciaal tarief beschikbaar. Bijzonder aan dit optreden was ook dat de vacature van basgitarist vandaag door dezelfde Arno Smit perfect werd ingevuld. In de periode dat EWB op zoek is naar een vaste basgitarist zal er bij elk optreden een gastbassist gevraagd worden. Het volgende "goede doelen optreden" is op zaterdag 22 september tijden de Multi Cultutrele Dorpsdag van de Gemeente Beek. EWB speelt dan van 16-17 uur in Zorgcentrum Vivantis. Op 8 en 9 september gaat EWB weer naar het Herbstfest in Bullay.

De geluid installatie voor dit optreden werd gesponsord door;

 

 Arno Smit,

Ruud Ruyl, Creditz Marketing & Communicatie

H&R Inspection management

Zonnebloem 3

{jcomments on}

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 10.06.2019 | 16.00
    Kermisfeest Kettenis/Eupen

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 05 april 2019, 19:32.