EWB presenteert jubileum-lipdub

Met veel trots presenteert EWB de lipdub die ter gelegenheid van het 25 jarig Jubileum is opgenomen. De boodschap die EWB ook in het jubileumjaar 2018 wil uitstralen heet: "Let me Entertain You".

Effe Wachte Band viert zijn 25 jarig Jubileum in 2018 met gratis optredens voor Goede Doelen.
Ter gelegenheid van het 25 jarig Jubileum gaat EWB gedurende 2018 "Effe Wachte Live Tickets" weggeven voor het symbolische bedrag van 25€.
Een aanvraag voor een “EWB Live Ticket” kan alleen worden gedaan voor goede doelen. Deze goede doelen kunnen heel divers zijn, denk aan een optreden in een zorginstelling, verzorgingstehuis, woonzorgcentrum, opvang voor gehandicapten of vluchtelingen. Maar ook bv. activiteiten voor inzameling van gelden die voor een goed doel bestemd zijn, Rotary Clubs, jeugdwerk, benefiet evenementen, een optreden voor een ernstig zieke etc.
EWB zal in 2017 een campagne starten om de kosten van de in te huren geluidsinstallatie voor deze optredens via sponsorbijdragen betaald te krijgen, zodat degene die een “EWB Live Ticket” ontvangt ook van deze kosten gevrijwaard is. Afhankelijk van het aantal aanvragen en binnengekomen sponsorgeld zal EWB het aantal “Live tickets” vaststellen.
Weet jij een “Goed Doel” en zou je in aanmerking willen komen voor een Ticket, of vind je ons Jubileum idee “te gek” en wil je geld doneren om de geluidinstallatie voor deze optredens te sponsoren neem contact op met een van de leden van EWB of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Beschrijf in het kort de activiteit en de reden waarom je graag een ticket wil, of geef door dat je als sponsor een steentje wil bijdragen.

Daarnaast is Effe Wachte Band momenteel op zoek naar een enthousiaste basgitarist.
Spreekt onze muziek je aan, vind je het leuk om 1 keer in de 2 weken gezellig te repeteren en 8-12 keer per jaar een "spetterend" optreden te hebben zoek dan contact met ons!

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 10.06.2019 | 16.00
    Kermisfeest Kettenis/Eupen

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 13 februari 2019, 22:52.