25 jarig Jubileum in 2018

EWB viert zijn 25 jarig Jubileum in 2018 met gratis optredens voor Goede Doelen.

Effe Wachte Band is momenteel op zoek naar een enthousiaste basgitarist.

Jubileum artikel foto
1Velen zullen zich het 20 jarig jubileum van EWB in 2013 herinneren. EWB vierde dit jubileum  met een aantal regionale topartiesten in een kolkend Asta Theater.

Ter gelegenheid van het 25 jarig Jubileum wil EWB, nu op een totaal andere manier, wederom een groot aantal mensen  een mooie middag of avond bezorgen. EWB gaat het 25 jarig jubileum gedurende heel 2018 vieren.  Dit gaat gebeuren door  een aantal “EWB Live Tickets” weg te geven voor het symbolische bedrag van 25€. Een “EWB Live Ticket” staat garant voor een gratis optreden van EWB.  Een  aanvraag voor een “EWB Live Ticket”  kan alleen worden gedaan voor goede doelen.  Deze goede doelen kunnen heel divers zijn, denk aan een optreden in een zorginstelling, verzorgingstehuis, woonzorgcentrum, opvang voor gehandicapten of  vluchtelingen.  Maar ook bv. activiteiten  voor inzameling  van gelden die voor een goed doel bestemd zijn, Rotary Clubs,  jeugdwerk,  benefiet evenementen, een  optreden voor een ernstig zieke etc.

Jubileum artikel foto 2

EWB zal in 2017 een campagne  starten om de kosten van de in te huren geluidsinstallatie voor deze optredens via sponsorbijdragen betaald te krijgen, zodat degene die een “EWB Live Ticket” ontvangt ook van deze kosten gevrijwaard is.  Afhankelijk van het aantal aanvragen en binnengekomen sponsorgeld zal EWB het aantal “Live tickets” vaststellen.

Weet jij een “Goed Doel” en zou je in aanmerking willen komen voor een Ticket, of vind je ons Jubileum idee “te gek” en wil je geld doneren om de geluidinstallatie voor deze optredens te sponsoren neem contact op met een van de leden van EWB of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Beschrijf in het kort de activiteit en de reden waarom je graag een ticket wil, of geef door dat je als sponsor een steentje wil bijdragen.

Wie is Effe Wachte Band?

Effe Wachte Band is een groep enthousiaste muzikanten uit Beek en omgeving,  variërend in leeftijd, maar met het gezamenlijke doel om vlotte aanstekelijke muziek te presenteren in een leuke visuele context.

Het repertoire is een verzameling  van hits uit een periode van meer dan 40 jaar, songs van sterren als Tina Turner, Michael Jackson en Nena worden afgewisseld metDuitse schlagers uit de 70-er en 80-er jaren.  Maar ook hedendaagse Duitse hits van oa. Helene Fischer en Andres Gabalier Jubileum artikel foto 3a

ontbreken niet in het uitgebreide repertoire. John Travolta en Olivia Newton John, symfonische rock (Queen), Reggae,  Latijns Amerikaanse muziek, soul  en dance muziek maken het repertoire van EWB uiterst veelzijdig. Blaasmuziek wordt afgewisseld met aanstekelijke en dansbare zangnummers.  Jaarlijks wordt het repertoire vernieuwd en aangevuld met nieuwe en oude hits die een breed publiek aanspreken. EWB slaagt er anno 2017 steeds beter in om het enthousiasme over te laten slaan op zijn publiek, dit leidt veelal tot spontane en gezellige optredens, niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland.
 

Jubileum artikel
foto 4

De leden van EWB beleven al 25 jaar veel plezier aan het maken van muziek en willen tijdens het jubileumjaar iets doen voor mensen die in minder gelukkige omstandigheden zijn. EWB hoopt op deze manier, gedurende 2018 een groot aantal mensen van muziek in het algemeen, en de muziek van EWB in het bijzonder, te laten genieten. Het is pas echte feest als Effe Wachte band is geweest!

Effe Wachte Band is momenteel op zoek naar een enthousiaste basgitarist, spreekt onze muziek je aan, vind je het leuk om 1 keer in de 2 weken gezellig te repeteren en 8-12 keer per jaar een "spetterend" optreden te hebben, bel of mail dan (06-47699669 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor meer informatie.

Klik HIER voor een korte impressie van het optreden van EWB in Bullay op september 2017

Abonneren op het You Tube kanaal van EWB?       https://www.youtube.com/playlist?list=PLEnFUhvVC-94cLM7km9n1k7Jix7OxLUx2U krijgt dan automatisch bericht als er nieuwe filmpjes geplaatst worden en kunt bovendien compilaties kijken uit een lijst van méér dan 60 optredens van EWB gedurende de laatste 5 jaar.

{jcomments on}

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 10.06.2019 | 16.00
    Kermisfeest Kettenis/Eupen

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 15 maart 2019, 08:31.