Effe Wachte Band Succesvol tijdens herbsfest in Bullay op 9 en 10 september 2017

Effe Wachte Band zet de "tent op stelten" in Bullay an der Mosel

Op zaterdag 9 en zondag 10 september bezocht Effe Wachte Band voor de 6e keer de wijnfeesten in het mooie Moeseldal. OptochtTijdens het Herbsfest in Bullay werd o.a. deelgenomen aan de plaatselijke "Umzug" op zaterdag, en werd het Frühschoppen verzorgd op zondag.

Klik HIER voor een Korte impressie van het optreden op zaterdag 9 september.Bullay zaal 1

Het hoogtepunt van het weekend was echter het optreden in de grote feesttent op zaterdag middag. Naar schatting meer dan 800 toeschouwers werden door EWB getrakteerd op een anderhalf uur durend optreden.

Nieuwe nummers van Brings ( "Su lang mer noch am lääve sin", "Superjeilezick" en "Ne kölsche Jung"), "Ciao Amore" van de Klostertaler, meerdere nummers van Helene Fischer ("Atemlos", "Die hölle Morgenfrüh" en "Morgefrüh küss Ich dich wach") werden in vlot tempo afgewisseld met popnummers als "Walkin on Sunshine", "Proud Mary" en "I've got the Music in me".

Een 10 minuten durende Non Stop medley van Duitse schlagers, "Du", "Sierra Madre", "Het kleine Cafe aan de haven", "Sweet Caroline" en "Sex met de Kaale" zorgen ervoor dat de toeschouwers al na het tweede nummer op de banken stonden. Klik hier voor een MP3 van het optreden van zondag 10 september 2017.Bullay 4

Bij "Die immer lacht/Hulapalu" vormt zich een lange poloniase door de grote tent. Na een lange zugabe verlaat EWB, al spelend, door een soort "erenhaag" het podium op zoek naar een plekje aan het buffet.

Het optreden mag gerust als  één van de meest succesvolle optredens uit het bestaan van EWB worden gezien. De organisatie en touschouwers waren na afloop dan ook gul met complimenten!

Bullay 5Klik HIER voor een lange compilatie van het optreden van zaterdag 9 september 2017. Wilt U alle optredens van EWB bekijken?

Klik op onderstaande link voor meer dan 60 filmpjes van optredens van de laatste 5 jaar. https://www.youtube.com/playlist?list=PLEnFUhvVC-94cLM7km9n1k7Jix7OxLUx2

 Zoals in de voorgaande nieuwsbrieven reeds vermeld gaat EWB in 2018 zijn 25 jarig Jubileum vieren. Houd onze site en de komende nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie.

Bullay 1

EWB Lizzy Floor

 Bullay zaal 3

 {jcomments on}

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 10.06.2019 | 16.00
    Kermisfeest Kettenis/Eupen

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 15 maart 2019, 08:31.