EWB Tijdens "Pfingsten Kirmes" in Kettenis-Eupen

Op Pinkstermaandag speelde Effe Wachte Band in Kettenis in de feesttent van van Racing Club Kettenis ter ere van de Pfingsten Kirmes.EWB 4

In een goed gevulde tent speelde EWB 3 gevarieerde sets. Het was al snel duidelijk dat een duits georienteerd repertoire beter aan zou slaan dan pop of funk.

Zaal PonPons

 

 

 Moeiteloos werd het repertoire gedurende de sets aangepast en werd het publiek op zijn  wenken bediend. Schlagers, Helene Fischer maar ook talloze andere hedendaagse duitse  hits zorgden voor een perfecte stemming.

Zaal 2 Het lekkere weer en een goed glas bier zorgden er voor dat de vele bezoekers, uitereraard na een "Zugabe", rond 19.30 uur  voldaan naar huis gingen.

EWB gaat zich met enkele nieuwe nummers langzaam voorbereiden op de optredens in Dalheim en Bullay, maar eerst wordt er nog in Zutendaal gespeeld op 9 juli 2017 tijdens het Früschoppen van de Gemeente Zutendaal. Dit optreden vindt op 9 juli plaats tussen 11.00 en 13.00 uur nabij het Gemeentehuis in Zutendaal.

Commentaar van de organisatie op het optreden; Sowohl die Veranstalter als auch das Ketteniser Publikum waren total begeistert von Eurem Auftritt am vergangenen Pfingstmontag. Eure Band hat sich musikalisch in der Tat prächtig weiterentwickelt und bietet eine tolle Show. Vor allem seid ihr sehr flexibel und könnt Euch gut auf das jeweilige Publikum einstellen.

Voor een indruk van het optreden in kettenis klik HIER of op een van de foto's.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 08.02.2019 | 21.30
    Carnavalsavond Huize Franciscu...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 17 januari 2019, 21:25.