Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 17 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

Geslaagd optreden van EWB tijdens Carnavalszitting DüKaGe in Dülken-Viersen

Op vrijdag 5 januari was EWB uitgenodigd om als afsluitende act op de zitting van de Dülkense Carnavalsvereniging, DüKaGe op te treden. EWB straalde zoals gebruikelijk energie en enthousiasme uit en dat sloeg dan ook snel over op het publiek. Na 2 nummers zit de stemming er al goed in en staan de eerste dansers al op de vloer om deze niet meer te verlaten. Zoals verwacht brengt EWB met zijn "Brings Medley" de hele zaal in beweging en wordt er bij "Die immer Lacht" en "Hulapalu" weer polonaise gelopen. Al met al een gezellig optreden in Dülken nabij MönchengladbachDüKaGe Dülken 5 1 2018.

EWB presenteert jubileum-lipdub

Met veel trots presenteert EWB de lipdub die ter gelegenheid van het 25 jarig Jubileum is opgenomen. De boodschap die EWB ook in het jubileumjaar 2018 wil uitstralen heet: "Let me Entertain You".

Effe Wachte Band viert zijn 25 jarig Jubileum in 2018 met gratis optredens voor Goede Doelen.
Ter gelegenheid van het 25 jarig Jubileum gaat EWB gedurende 2018 "Effe Wachte Live Tickets" weggeven voor het symbolische bedrag van 25€.
Een aanvraag voor een “EWB Live Ticket” kan alleen worden gedaan voor goede doelen. Deze goede doelen kunnen heel divers zijn, denk aan een optreden in een zorginstelling, verzorgingstehuis, woonzorgcentrum, opvang voor gehandicapten of vluchtelingen. Maar ook bv. activiteiten voor inzameling van gelden die voor een goed doel bestemd zijn, Rotary Clubs, jeugdwerk, benefiet evenementen, een optreden voor een ernstig zieke etc.
EWB zal in 2017 een campagne starten om de kosten van de in te huren geluidsinstallatie voor deze optredens via sponsorbijdragen betaald te krijgen, zodat degene die een “EWB Live Ticket” ontvangt ook van deze kosten gevrijwaard is. Afhankelijk van het aantal aanvragen en binnengekomen sponsorgeld zal EWB het aantal “Live tickets” vaststellen.
Weet jij een “Goed Doel” en zou je in aanmerking willen komen voor een Ticket, of vind je ons Jubileum idee “te gek” en wil je geld doneren om de geluidinstallatie voor deze optredens te sponsoren neem contact op met een van de leden van EWB of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Beschrijf in het kort de activiteit en de reden waarom je graag een ticket wil, of geef door dat je als sponsor een steentje wil bijdragen.

Daarnaast is Effe Wachte Band momenteel op zoek naar een enthousiaste basgitarist.
Spreekt onze muziek je aan, vind je het leuk om 1 keer in de 2 weken gezellig te repeteren en 8-12 keer per jaar een "spetterend" optreden te hebben zoek dan contact met ons!

25 jarig Jubileum in 2018

EWB viert zijn 25 jarig Jubileum in 2018 met gratis optredens voor Goede Doelen.

Effe Wachte Band is momenteel op zoek naar een enthousiaste basgitarist.

Jubileum artikel foto
1Velen zullen zich het 20 jarig jubileum van EWB in 2013 herinneren. EWB vierde dit jubileum  met een aantal regionale topartiesten in een kolkend Asta Theater.

Ter gelegenheid van het 25 jarig Jubileum wil EWB, nu op een totaal andere manier, wederom een groot aantal mensen  een mooie middag of avond bezorgen. EWB gaat het 25 jarig jubileum gedurende heel 2018 vieren.  Dit gaat gebeuren door  een aantal “EWB Live Tickets” weg te geven voor het symbolische bedrag van 25€. Een “EWB Live Ticket” staat garant voor een gratis optreden van EWB.  Een  aanvraag voor een “EWB Live Ticket”  kan alleen worden gedaan voor goede doelen.  Deze goede doelen kunnen heel divers zijn, denk aan een optreden in een zorginstelling, verzorgingstehuis, woonzorgcentrum, opvang voor gehandicapten of  vluchtelingen.  Maar ook bv. activiteiten  voor inzameling  van gelden die voor een goed doel bestemd zijn, Rotary Clubs,  jeugdwerk,  benefiet evenementen, een  optreden voor een ernstig zieke etc.

Jubileum artikel foto 2

EWB zal in 2017 een campagne  starten om de kosten van de in te huren geluidsinstallatie voor deze optredens via sponsorbijdragen betaald te krijgen, zodat degene die een “EWB Live Ticket” ontvangt ook van deze kosten gevrijwaard is.  Afhankelijk van het aantal aanvragen en binnengekomen sponsorgeld zal EWB het aantal “Live tickets” vaststellen.

Weet jij een “Goed Doel” en zou je in aanmerking willen komen voor een Ticket, of vind je ons Jubileum idee “te gek” en wil je geld doneren om de geluidinstallatie voor deze optredens te sponsoren neem contact op met een van de leden van EWB of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Beschrijf in het kort de activiteit en de reden waarom je graag een ticket wil, of geef door dat je als sponsor een steentje wil bijdragen.

Wie is Effe Wachte Band?

Effe Wachte Band is een groep enthousiaste muzikanten uit Beek en omgeving,  variërend in leeftijd, maar met het gezamenlijke doel om vlotte aanstekelijke muziek te presenteren in een leuke visuele context.

Het repertoire is een verzameling  van hits uit een periode van meer dan 40 jaar, songs van sterren als Tina Turner, Michael Jackson en Nena worden afgewisseld metDuitse schlagers uit de 70-er en 80-er jaren.  Maar ook hedendaagse Duitse hits van oa. Helene Fischer en Andres Gabalier Jubileum artikel foto 3a

ontbreken niet in het uitgebreide repertoire. John Travolta en Olivia Newton John, symfonische rock (Queen), Reggae,  Latijns Amerikaanse muziek, soul  en dance muziek maken het repertoire van EWB uiterst veelzijdig. Blaasmuziek wordt afgewisseld met aanstekelijke en dansbare zangnummers.  Jaarlijks wordt het repertoire vernieuwd en aangevuld met nieuwe en oude hits die een breed publiek aanspreken. EWB slaagt er anno 2017 steeds beter in om het enthousiasme over te laten slaan op zijn publiek, dit leidt veelal tot spontane en gezellige optredens, niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland.
 

Jubileum artikel
foto 4

De leden van EWB beleven al 25 jaar veel plezier aan het maken van muziek en willen tijdens het jubileumjaar iets doen voor mensen die in minder gelukkige omstandigheden zijn. EWB hoopt op deze manier, gedurende 2018 een groot aantal mensen van muziek in het algemeen, en de muziek van EWB in het bijzonder, te laten genieten. Het is pas echte feest als Effe Wachte band is geweest!

Effe Wachte Band is momenteel op zoek naar een enthousiaste basgitarist, spreekt onze muziek je aan, vind je het leuk om 1 keer in de 2 weken gezellig te repeteren en 8-12 keer per jaar een "spetterend" optreden te hebben, bel of mail dan (06-47699669 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor meer informatie.

Klik HIER voor een korte impressie van het optreden van EWB in Bullay op september 2017

Abonneren op het You Tube kanaal van EWB?       https://www.youtube.com/playlist?list=PLEnFUhvVC-94cLM7km9n1k7Jix7OxLUx2U krijgt dan automatisch bericht als er nieuwe filmpjes geplaatst worden en kunt bovendien compilaties kijken uit een lijst van méér dan 60 optredens van EWB gedurende de laatste 5 jaar.

Effe Wachte Band Succesvol tijdens herbsfest in Bullay op 9 en 10 september 2017

Effe Wachte Band zet de "tent op stelten" in Bullay an der Mosel

Op zaterdag 9 en zondag 10 september bezocht Effe Wachte Band voor de 6e keer de wijnfeesten in het mooie Moeseldal. OptochtTijdens het Herbsfest in Bullay werd o.a. deelgenomen aan de plaatselijke "Umzug" op zaterdag, en werd het Frühschoppen verzorgd op zondag.

Klik HIER voor een Korte impressie van het optreden op zaterdag 9 september.Bullay zaal 1

Het hoogtepunt van het weekend was echter het optreden in de grote feesttent op zaterdag middag. Naar schatting meer dan 800 toeschouwers werden door EWB getrakteerd op een anderhalf uur durend optreden.

Nieuwe nummers van Brings ( "Su lang mer noch am lääve sin", "Superjeilezick" en "Ne kölsche Jung"), "Ciao Amore" van de Klostertaler, meerdere nummers van Helene Fischer ("Atemlos", "Die hölle Morgenfrüh" en "Morgefrüh küss Ich dich wach") werden in vlot tempo afgewisseld met popnummers als "Walkin on Sunshine", "Proud Mary" en "I've got the Music in me".

Een 10 minuten durende Non Stop medley van Duitse schlagers, "Du", "Sierra Madre", "Het kleine Cafe aan de haven", "Sweet Caroline" en "Sex met de Kaale" zorgen ervoor dat de toeschouwers al na het tweede nummer op de banken stonden. Klik hier voor een MP3 van het optreden van zondag 10 september 2017.Bullay 4

Bij "Die immer lacht/Hulapalu" vormt zich een lange poloniase door de grote tent. Na een lange zugabe verlaat EWB, al spelend, door een soort "erenhaag" het podium op zoek naar een plekje aan het buffet.

Het optreden mag gerust als  één van de meest succesvolle optredens uit het bestaan van EWB worden gezien. De organisatie en touschouwers waren na afloop dan ook gul met complimenten!

Bullay 5Klik HIER voor een lange compilatie van het optreden van zaterdag 9 september 2017. Wilt U alle optredens van EWB bekijken?

Klik op onderstaande link voor meer dan 60 filmpjes van optredens van de laatste 5 jaar. https://www.youtube.com/playlist?list=PLEnFUhvVC-94cLM7km9n1k7Jix7OxLUx2

 Zoals in de voorgaande nieuwsbrieven reeds vermeld gaat EWB in 2018 zijn 25 jarig Jubileum vieren. Houd onze site en de komende nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie.

Bullay 1

EWB Lizzy Floor

 Bullay zaal 3

 

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 08.09.2018 - 09.09.2018
    Herbstfest Bullay (Dld)

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 19 januari 2018, 23:11.