Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 19 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousisasme spelen daarbij een belangrijke roll. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

EWB bezoekt Borreluurtje en Receptie Prins Tom1 en Prinses Xaviera

 
Groepsfoto EWB Xaviera Tom Rode Jas Klein

Op zaterdag 9 februari verraste EWB Prins Tom en Prinses Xaviera met een serenade tijdens het borreluurtje bij hun thuis in Neerbeek. De serenade werd zeer op prijs gesteld. Meteen daarna voltrok zich in het clublokaal  van L 'Union de metamorfose van EWB naar de Familie Flodder. De typetjes van deze a-sociale familie werden tot in detail nagebootst. Ma, met sigaar en laarzen, Opa in de rolstoel, Sjonny en Kees maar ook diverse andere typetjes met als hoogtepunt de metamorfose van Rick in een Hoore-Ka personeelslid van Tommy- Rent (alhoewel we Tom nog nooit hebben zien rennen).

Na het eten van een pizza en het nuttigen van de nodige "pintjes" vertrok het gemeleerde gezelschap naar de Keulsteeg in Neerbeek. 

Fam. Flodder 2019bew1 KleinXaviera en Tom waren totaal verrast door hetgeen hun overkwam. De act werd gestart met live Opera muziek van Daphne en Pascal, onder het gezang van het "Anus Angelicus" kwamen Deken Joep H.Afmans en Mgr. "Vagi-Analis" naar binnen om Tom en Xaviera tijdens de receptie in het huwelijk te verbinden. Uiteraard was de hele familie (Flodder) aanwezig en zorgde luidruchtig voor de nodige stemming. Nadat het huwelijk, compleet met trouwbelofte, ringen, huwelijkskaars, en een Live gezongen Ave Maria was voltrokken werd er onder het motto;" Laot uch van dees 2 gekke de sjeun zuuver lekke", nog een passend kado overhandigd in de vorm van een deurmat met daarop de afbeelding van Xaviera en Tom. Al met al een zeer geslaagde "Teambuildingsdag" voor EWB.

Klik hier voor de Full length versie of klik hier of op één van de foto's voor de samenvatting.


Afgelopen weken kwamen er 2 aanmeldingen voor de vacature van Trombonist binnen. Uiteindelijk besloten zowel Maurice Mennens als Marck Lucassen, na een proefrepetitie, om lid te worden van EWB. Daarmee is de bezetting in principe weer helemaal compleet en bestaat EWB nu uit 19 personen.  

 Het volgende optreden van EWB is vooralsnog op Pinkstermaandag 10 juni 2019 tijdens de Kermis in Kettenis bij Eupen. Het optreden van EWB start om 16 uur in de feesttent aldaar.

Optreden en overdracht Donatie EWB in Huize Franciscus Beek

Franciscus 1

Op vrijdag 8 februari speelde EWB van 21.30 tot 22.15 uur tijdens de Carnavalszitting in Huize Franciscus in Beek. Uiteraard was de setlijst aangepast aan de doelgroep. 

Zoals reeds eerder gemeld had EWB besloten de gage van het laatste optreden van 2018 beschikbaar te stellen voor activiteiten van Huize Franciscus.

Franciscus 2

Voor aanvang van het optreden werd een envelop met inhoud overhandigd aan Nicole Lamers van het Team Dagbesteding van WSP Franciscus.

 

Met de overhandiging van de envelop en het optreden is een einde gekomen aan de activiteiten rondom het 25 jarig Jubileum. Klik hier  of op één van de foto's voor een Korte Samenvatting van het Optreden.

Franciscus 3

EWB lid Xaviera samen met Tom Prinsenpaar bij Doorzetters in Neerbeek

 Doorzetters Uitroeping Xaviera

Op vrijdag 11 februari was EWB te gast tjdens jubileumzitting van de Doorzetters in Neerbeek. EWB speelde vanaf 19.15 uur tot 11 minuten vóór acht waarna het geweld van de zitting los barstte; oud en jong talent uit Neerbeek, een buute redner uit Brabant, vocaal geweld uit Limburg en EWB zorgden voor een fantastische avond.

Doorzetters Uitroeping Xaviera Tom 2

Rond 22.15 uur mocht EWB zijn "act" doen. Zoals in Neerbeek gebruikelijk werd er volop meegedanst en gezongen op de muziek van EWB. Als absoluut hoogtepunt van de avond werd, ver na middernacht, Prins Tom1 en "onze eigen" Prinses Xaviera uitgeroepen tot heersers over het Doorzetters rijk (waarna het nog erg laat werd die avond).

  Klik HIER of op één van de foto's voor een korte weergave van deze zitting.Doorzetters EWB Zitting zij

Op 6 januari jl. bereikte ons het droeve bericht dat ons ex-lid, gitarist, Paul Wouters is overleden. Paul en zijn vrouw Miriam zijn meer dan 10 jaar gewaardeerde leden van EWB geweest. We zullen ons Paul herinneren als iemand die "recht door zee" was. Naast het samen maken van muziek zullen ook de vele gezellige (en late) uurtjes aan de bar in onze herinnering blijven. We wensen Miriam heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies!

EWB Zoekt een Enthousiaste Trombonist(e)

Effe Wachte Band is op zoek naar een enthousiaste Trombonist(e)

Lipdup boven

Lijkt het je leuk om 1 keer in de 2 weken op een leuke ontspannen manier, samen met 16 andere muzikanten, de meest uiteenlopende muziekstukken in te studeren?

Lijkt het je "te gek" om jaarlijks bij 6 tot 10 spetterende optredens uit je dak te gaan?

Lipdup benedenStuur dan een mail naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Kijk om enthousiast te raken alvast naar onderstaande filmpjes door op de titel te klikken.

 

Filmpje; Dameszitting Mönchengladbach.                                                                

Filmpje; Herbstfest Bullay

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 10.06.2019 | 16.00
    Kermisfeest Kettenis/Eupen

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 15 maart 2019, 08:31.