Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band uit Beek (L) is een 16 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousiasme spelen daarbij een belangrijke rol. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is voor een sympathiek tarief als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

Jürgen Daemen Nieuwe Toetsenist van EWB

Onlangs gaf Wilbert Meertens aan dat er vanwege te drukke werkzaamheden onvoldoende tijd voor EWB overbleef.

2023 Wilbert

Wilbert speelde van 2010 t/m 2018  trombone en daarna keyboard bij EWB. Met pijn in het hart nemen we afscheid van Wilbert, we bedanken hem voor 13 jaar muzikaliteit en vriendschap. Gelukkig blijft Wilbert in noodgevallen beschikbaar voor EWB. Wilbert, foto rechts.

2023_Jurgen.png

Gelijktijdig kunnen we berichten dat er een perfecte vervanging gevonden is in de persoon van Jürgen Daemen. Jürgen heeft al een aantal optredens als vervanger meegespeeld en besloot onlangs om de vacature bij EWB in te vullen. EWB prijst zich gelukkig met dit besluit, niet alleen vanwege de muzikale kwaliteiten, maar zeker ook vanwege de persoonlijke klik die er is tussen EWB en Jürgen. We hopen op een lange samenwerking.

Klik op de foto van Jürgen en aanschouw zijn enthousiasme (:)

Super Gezellig Wijnfeest in Bullay

Ook dit jaar was EWB weer uitgenodigd voor het jaarlijks hoogtepunt van Bullay; het 59e Herbstfest.

Met een temperatuur van méér dan 30 graden was het eigenlijk té warm om te dansen en te springen. Maar toch lukte het ook nu weer en werd het een supergezellige happening. Kijk naar het filmpje door HIER of op onderstaande foto te klikken.

2023 Bullay Bühne Zaal

Kirmes Isenbruch

Op 19 augustus speelde EWB op de kirmes in Isenbruch. Het werd een super gezellige avond waarbij er veel gedanst werd en de nodige kilometers in Polonaise gelopen werden. Klik hier, of op de foto, om een lange versie van dit optreden te zien.

Op Facebook staat een korte impressie.

2023 Isenbruch

EWB sluit Jubileumfeest Fanfare Concordia af

2023_Concordia_Ulestraten_3.jpg

Op Zondag 2 juli 2023 had EWB de eer om het 3 daagse 160 Jarig Jubileumfeest van Fanfare Concordia feestelijk af te mogen sluiten.

2023 Concordia Ulestaten 2

In een gezellige sfeer werd er door leden en fans van Fanfare Concordia gedanst, royaal meegezongen en volop polonaise gelopen. Rond 20.15 uur werd afgesloten met het laatste nummer en een lange poloniase op "Die immer lacht".

 

Concordia kan terugkijken op een heel geslaagd jubileum feest en EWB vond het een eer om hieraan een steentje bij te mogen dragen.

 

Kijk HIER naar een samenvatting van ons optreden of klik op een van de de fotos. 2023 Concordia Ulestraten

 

Het volgende optreden van EWB is op zaterdag 19  augustus tijdens de Kirmes in Isenbruch.

We hopen jullie weer te treffen.

 

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 02.03.2024 - 02.03.2024 | 20.00
    Jubileumfeest en Videoclip opn...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 04 december 2023, 11:54.