Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 16 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousisasme spelen daarbij een belangrijke roll. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is voor een sympathiek tarief als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

Gezellig optreden van EWB tijdens "Smoker Diner" in 't Koetshoes Valkenburg

1e “Win-Win” activiteit van Effe Wachte Band succesvol.

Op zaterdag 29 augustus 2020 verzorgde EWB een optreden bij “’t Koetshoes” in Valkenburg.

Koetshoes 2

Vanwege het voortdurende Corona virus heeft EWB voorstellen aan de plaatselijke horeca gedaan om samen een “win-win” situatie te creëren. Raymond Crutzen van ’t Koethoes in Valkenburg maakte samen met slagerij Keulen gebruik van het aanbod en organiseerde een succesvol “Smoker Diner”.

Meer dan 100 reserveringen voor het diner en naar schatting in totaal 150-200 personen genoten van het eten, de ambiance, het goed glas bier en de aanstekelijke muziek van EWB. De organisatie kan tevreden terugkijken op een geslaagde activiteit, die voor herhaling vatbaar is. Klik hier voor een samenvatting van deze gezellige middag, en HIER voor een korte samenvatting vn 3,5 minuten.

Ook geïnteresseerd om samen een activiteit te organiseren? Neem vrijblijvend contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-47699669.

EWB Win Win Optreden in Koetshoes Valkenburg

Koetshoes Poster

 

Een aantal weken geleden is Effe Wachte Band een tijdelijke actie gestart waarbij de plaatselijke Horeca een "Win-Win" activiteit wordt aangeboden.

Dit houdt in dat EWB een optreden verzorgt en dat de vergoeding afhankelijk is van het succes van de activiteit. Hiermee loopt de horeca ondernemer geen enkel risico en heeft EWB een alternatief voor de optredens die vanwege de Corona perikelen zijn gecanceld.

"Het Koetshoes" in Valkenburg is de eerste die gebruik maakt van het aanbod.

Op zaterdag 29 augustus tussen 16 en 19 uur verzorgt EWB een optreden waarbij Slagerij Keulen het "Smoker Diner" verzorgt.

Reserveren is gewenst via 043-6013845 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de fans van EWB is dit een mooie gelegenheid om EWB weer eens "live" in de eigen omgeving te kunnen beluisteren.

Iedereen is welkom!

 

EWB zoekt Saxofonist(e) en Tubanist(e)

EWB is momenteel op zoek naar een Saxofonist(e) en Tuba speler/speelster. Zin om mee te gaan spelen in deze enthousiaste Band met veelzijdig repertoire? EWB Groepsfoto Bovendeel
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-47699669

Laatste 2 optredens van Effe Wachte Band gaan vanwege Corona niet door

Helaas gaan de 2 nog geplande optredens van EWB in 2020 niet door. Klik op de foto voor een korte weergave van het Herbstfest in 2019.Absage herbstfest 2020

Zowel het wijnfeest in Kessenich/Simmerath als ook het Herbsfest in Bullay zijn vanwege de Corona perikelen afgelast.

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

No current events.

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 30 september 2020, 22:32.