Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 17 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousisasme spelen daarbij een belangrijke roll. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is voor een sympathiek tarief als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

Laatste 2 optredens van Effe Wachte Band gaan vanwege Corona niet door

Helaas gaan de 2 nog geplande optredens van EWB in 2020 niet door. Klik op de foto voor een korte weergave van het Herbstfest in 2019.Absage herbstfest 2020

Zowel het wijnfeest in Kessenich/Simmerath als ook het Herbsfest in Bullay zijn vanwege de Corona perikelen afgelast.

Welke Toetsenist wil ons komen versterken?

fe WacEWhte Band

Briefhoofd 2018 gecomprimeerd

Omdat onze huidige toetsenist weer trombone gaat spelen is EWB op zoek naar een enthousiaste

Toetsenist (met ervaring)


EWB is een groep van 17 muzikanten, die samen in een ontspannen sfeer muziek maken. Het repertoire is zeer gevarieerd. Alle muziek wordt speciaal voor EWB gearrangeerd, veelal in medleys en/of mash-ups. Vanwege de regelmatige optredens in Duitsland maken ook ”Duitse en Kölsche schlagers” deel uit van het repertoire. Maar ook pop, latin en rock komen aan bod. EWB speelt regelmatig op (wijn) feesten en carnavals activiteiten. De uitdaging van EWB is om van elk optreden een feestje te maken. EWB bestaat uit keyboard, zang, drums, percussie, basgitaar en 12 blazers. Er wordt 1 x per 2 weken op zaterdagavond van 18.30-20.30 uur gerepeteerd en er zijn 5-7 optredens per jaar.

Zoek op You Tube naar; "Effe Wachte Band" en bekijk de opnames van diverse optredens.

Indien je geïnteresseerd bent of méér wilt weten neem dan gerust contact op 06-47699669 of kom eens vrijblijvend kijken/luisteren op een repetitie.

____________________________________________________________________________

EWB brengt Prins Tom 1 en Prinses Xaviera serenade

 

EWB Xaviera 2

 

Op Vrijdag 10-1-2020 bracht EWB Prins Tom 1 en Prinses Xaviera een serenade bij hun afscheid als heersers over het rijk van de Doorzetters in Neerbeek.  Tom en Xaviera genoten zichtbaar van deze verrassing.   EWB speelde dik 15 minuten en sloot dit, voor |Tom en Xaviera, onvergetelijke jaar af met "zo eine goeie hub veer nog neet gehad".

 

Klik HIER voor een korte impressie.EWB Xaviera 1

EWB kan nog een enthousiaste Tubanist/Trombonist gebruiken

Wie komt ons aanvullen?Mark


Trombones Gecomprimeerd

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 29.08.2020 - 29.08.2020 | 19.00
    Weinfest Simmerath (Kesternich...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 22 mei 2020, 19:47.