Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 19 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousisasme spelen daarbij een belangrijke roll. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

Korte Impresie Frühschoppen Bullay en Nieuw Kostuum voor EWB

De oplettende lezer van de nieuwsbrief van september zal het zijn opgevallen. EWB heeft de zomerperiode gebruikt om een compleet nieuwe outfit aan te schaffen. De "clubkleur" rood bleef uiteraard gehandhaafd. EWB Groepsfoto GecomprimeerdHet bleek niet eenvoudig om, voor zowel dames als heren een "passend" pakje te vinden. Ook het feit dat liefst het "Effe Wachte Band Rood" in het tenue moest terugkomen maakte de opdracht niet gemakkelijk. Uiteindelijk is het Anouk en Kelly gelukt om binnen het gestelde budget een keuze te maken en staat EWB er voortaan "sjiek" op met een fel rood kostuum, witte sneakers, rode das en en wit hemd. Onderstaand een groepsfoto waarop helaas 4 van de 19 leden ontbreken. 

EWB Trompetten bewerkt gecomprimeerd

 

 

De trompet sectie van Effe Wachte Band was wél kompleet tijdens de fotosessie. Van links naar rechts; Dave Wouters, Sven Tijssen, Kelly Meijer, Robert Senden, Maddy van de Moosdijk en Frank Bouwens. 

 

Op zondag 8 september opende EWB om 10.30 uur het Früschoppen van het Bullayer Herbstfest. De setlijst was aangepast en bevatte veel gezellige meezing en sjoenkel nummers die de vroege bezoekers in de juiste stemming moesten brengen. Niet iedereen bij EWB was even fit; het optreden op zaterdag middag, het diner met "vreemde hongaarse drankjes", een uitbundig feest tot in de kleine uurtjes en een niet volledig ongestoorde, korte nacht hadden hun sporen achtergelaten. Een stevig ontbijt samen met de meegereisde fans maakte echter veel goed en zorgde er voor dat er toch een acceptabele set op de Bühne werd gezet. De organisatie van het Herbsfest heeft Effe Wachte Band ook al voor 2020 uitgenodigd. Klik Hier voor een korte (6 min.) weergave van het Frühschoppen op zondag 8 september.

Meer dan 1000 toeschouwers en "Bombenstimmung" bij optreden van Effe Wachte Band tijdens wijnfeesten in Bullay

EWB Bullay 2019

Op zaterdag ochtend 7 september vertrekt EWB om 9.30 uur met 17 muzikanten richting Bullay aan de Moesel om daar acte de presence te geven op het jaarlijkse Herbstfest. Vorig jaar was dit een geweldige happening waar EWB de ene Zugabe na de ander mocht geven. De vraag is of EWB dit succes in 2019 kan evenaren. De Kornuiten" hebben de tent al goed opgewarmd als EWB het podium betreedt. 

Tent

De grote tent is compleet gevuld met meer dan 1000 personen als EWB rond 17.45 uur zijn optreden begint. Na 2 nummers staan de eerste toeschouwers op de stoelen en wordt er geklapt en meegezongen. Een spontane polonaise komt op gang bij de “Tirol Medley” waarna het feest “non stop” losbarst. Niet alleen voor de toeschouwers maar ook voor de EWB leden “puur genieten”. Wat een feest om op deze manier je hobby te mogen uitoefenen!!

 Klik HIER voor de Highlights van dit spetterende optreden (5 min).

Polonaise 2Burgemeester Mathiass Müller komt na afloop spontaan het podium op om EWB te bedanken voor ein “riesiger Auftritt” en kondigt aan dat EWB zondagmorgen het Früschoppen verzorgt.  De complimenten na afloop zijn legio en de organisatie laat weten er op te rekenen dat EWB volgend jaar weer van de partij is. Meegenieten? Klik HIER voor een 25 minuten durende compilatie. Een korte versie met hoogtepunten volgt zsm.

Bullay ligt op iets meer dan 200 km van Beek vlak bij Cochem aan de Moesel. Het is inmiddels de 8e keer dat EWB wordt uitgenodigd voor dit feest dat in enkele dagen tijd duizenden bezoekers trekt. EWB verzorgt in 2 dagen 3 optredens, waarbij het hoogtepunt op de zaterdag ligt. Uiteraard heeft EWB het repertoire voor deze gelegenheid vernieuwd. Een mix van verschillende muzieksoorten zijn toegevoegd; Reggaeton Pop (Despacito), Pop (What about us), Kölsch (Alle Jläser Huh, Ich han de Musik bestellt, Danze), Latin/Rock & Roll (een mash-up van Do you love me en La Bamba). Naast dit nieuwe repertoire worden in een 90 minuten durend optreden ook tal van oude nummers op de Bühne gebracht. Het publiek is net zoals voorgaande jaren razend enthousiast en klapt, zingt en danst volop mee.  Ook dit jaar staan de nodige enthousiaste bezoekers weer op tafels en stoelen. Het publiek, de meegereisde fans en de leden van EWB genieten met volle teugen.

EWB te boeken als Carnavalsact of Avondvullend programma

EWB kan als muzikale act Uw programma aanvullen en verrijken. EWB is als "Non Stop Act" voor 30, 45 of 60 min te boeken voor Uw zitting, of als avondvullend programma voor Uw feestavond of receptie.

De muzikale inhoud van de act bestaat uit hits uit binnen en buitenland. Stilzitten is daarbij geen optie.
Meezingen, meedansen en genieten gaat als vanzelf.
Internationale hits worden in hoog tempo afgewisseld met Duitse Schlagers en "Kölsche Stimmungsmusik" van onder andere Die Paveier, Brings, Kassala, Die Funky Mary ’s en vele anderen.

EWB staat bekend om zijn Medleys waardoor er in kort tijdsbestek een groot aantal nummers en artiesten de revue passeren.
Tijdens de Helene Fischer nummers, gezongen door onze zangeres Kelly, lijkt het of U een live concert van deze ster bijwoont.

Effe Wachte Band hanteert een sympathieke prijs waardoor ze ook voor kleinschalige evenementen betaalbaar is.
Wie wil er nou niet een 20 koppige Band op het podium hebben staan waar de energie van af spat?  EWB kan ook Uw feestavond of receptie volledig opluisteren Er gaat immers niets boven Live Muziek, zeker als deze zo divers en aanstekelijk op de bühne wordt gebracht als EWB dat doet.

Knipsel

 

Bekijk een impressie van onze optredens

Geïnteresseerd? 
Neem vrijblijvend contact op voor prijs en mogelijkheden.

 

 

 

Das Programm für eure Karnevalsveranstaltung oder Fest schon fertig ??

Die Effe Wachte Band kann Ihr Programm als musikalischen Akt verreicheren.

EWB kann als "Non Stop Act" für 30, 45, 60 Minuten, oder als komplettes Abendprogramm gebucht werden. Der musikalische Inhalt des Akts besteht aus Hits aus der ganze Welt. Still sitzen bleiben ist keine Option. Mitsingen und Tanzen geschied wie selbstverständlich. Internationale Hits wechseln sich schnell ab mit Deutsche Schlager und "Kölsche Stimmungsmusik". Die Paveier, Brings, Kassala, Die Funky Marys und vielen anderen kommen mit rassche Geschwindigkeit vorbei.

EWB ist bekannt für seine Medleys, was bedeutet dass eine große Anzahl Songs in kurzer Zeit “Non Stop” gespielt werden. Während der von unserer Sängerin Kelly gesungene Helene Fischer-Songs, wähnen sie sich bei ein Live-Konzert dieses Stars.

Effe Wachte Band rechnet einen sympathischen Preis, so das es auch für kleinere Veranstaltungen möglich ist EWB einzuladen. Wer möchte nicht eine 20-köpfige Band auf der Bühne haben, die Non Stop Energie spritzt?

Interessiert? Sehen Sie sich das Video an und verschaffen Sie sich damit einen perfekten Eindruck von was EWB Ihrem Programm hinzufügt.   Eine ausgelassene Stimmung ist garantiert.

Kontaktieren Sie uns für Preis und unverbindliche Information.

EWB kann Ihre Party oder Fest komplett beleben, es gibt doch nichts Schöneres als Live-Musik? Sicher wenn es auf der Bühne so vielfältig und ansteckend präsentiert wird wie die EWB das tut.

Schützenfest/Kirmes Wildenrath 29-06-2019

 Saxen 3Zaterdag 29 Juni speelde EWB tijdens het Schützenfest tijdens de Kirmes in Wildenrath. De feesttent was letterlijk al goed opgewarmd toen EWB rond 20.30 uur aan de eerste set begon. Ondanks het feit dat men in de tent aan alle kanten luchtgaten had gemaakt was de temperatuur rond de 30 graden. Voor EWB was het optreden om meerdere redenen toch wel spannend; 1. er werd voor het eerst opgetreden met de eigen geluidsinstallatie, die overigens uitstekend werd bediend door Christian Christoffel. 2. Er speelden een drietal nieuwe leden voor het eerst mee. 3. Hoe zou de avond verlopen als je als blaasband 4 sets van 1 uur moet spelen bij een temperatuur van rond de 30 graden. Gelukkig viel alles op zijn plaats. Het publiek had er duidelijk zin in. Ondanks de hitte werd er vanaf het 2e nummer gedanst. Ook de organisatie was na afloop erg te spreken over het optreden van EWB; "Die EWB ist séhr gut entfangen bei das Publikum". Er waren duidelijk fans van Helene Fischer in de tent aanwezig, "Atemlos" maar ook de "EWB Helene Fischer Medley" werden uit volle borst meegezongen. Maar ook op de andere nummers werd volop gedanst. Hoogtepunten waren de "mix-up" van "Do you Love me" en "La Bamba" die speciaal voor EWB werd gearrangeerd door Michel Smeets en de verschillende nieuwe "Kölsche" nummers; D.A.N.Z.E, Alle Jläser huh en "Wer hat de Musik Besjelt" die door Wim Warmerdam werden gearrangeerd. Als afsluiting van de avond werd een speciale versie van "Die immer lacht" gespeeld waarbij Wilbert Meertens op keybord volledig uit zijn dak ging en er ter plekke een ware "Dance-versie" van maakte. Klik hier voor een Korte of hier voor een Lange compilatie.

Wildenrath Buhne

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 31.12.2019
    Op Uw Feest ???

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 15 oktober 2019, 22:08.