Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 17 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

EWB zoekt Muziek Instructeur

Effe Wachte Band zoekt;

een enthousiaste Muziek Instructeur (m/v)

Momenteel is Effe Wachte Band op zoek naar een instructeur (dirigent) die op een spontane, ontspannen maar toch efficiënte manier nieuwe nummers instudeert.

Klik hier voor meer informatie

1e EWB Jubileum Optreden in Neerbeek

Op zondag 15 april verzorgde EWB in het kader van gratis Jubileum optredens voor goede doelen een eerste optreden.  Klik hier voor een compilatie

Zonnebloem 2

De ontvanger van dit eerste ticket was De Zonnebloem en het KVO in Neerbeek.  In het gemeenschapshuis in Neerbeek werden de leden van deze verenigingen, maar ook vele introducees, verwend met een gezellige muziek middag. EWB had een repertoire samengesteld van ruim 2 uur. De gasten  genoten van een uiterst gevarieerd programma waarbij er volop kon worden meegezongen, gesjoenkeld en gedanst. Deze muzikale middag werd mede mogelijk gemaakt door een 3 tal sponsoren.

Ruud Ruyl/Creditz Marketing & Communicatie en H&R Inspection Management waren de sponsoren van de geluidinstallatie. Arno Smit, vaste geluidstechnicus van EWB, stelde de installatie vandaag voor een speciaal tarief beschikbaar. Bijzonder aan dit optreden was ook dat de vacature van basgitarist vandaag door dezelfde Arno Smit perfect werd ingevuld. In de periode dat EWB op zoek is naar een vaste basgitarist zal er bij elk optreden een gastbassist gevraagd worden. Het volgende "goede doelen optreden" is op zaterdag 22 september tijden de Multi Cultutrele Dorpsdag van de Gemeente Beek. EWB speelt dan van 16-17 uur in Zorgcentrum Vivantis. Op 8 en 9 september gaat EWB weer naar het Herbstfest in Bullay.

De geluid installatie voor dit optreden werd gesponsord door;

 

 Arno Smit,

Ruud Ruyl, Creditz Marketing & Communicatie

H&R Inspection management

Zonnebloem 3

1e Gratis Optreden t.g.v. 25 jarig Jubileum EWB in Neerbeek

Op Zondag 15 April speelt EWB in een reeks van gratis Jubileum optredens in het Gemeenschapshuis in Neerbeek.

Aanvang 14.00 uur.

Nuutsbaeker april 2018 Gecomprimeerd

Iedereen is welkom, er is uiteraard géén entree.

Jubileum Actie Gratis Optredens EWB succesvol

Zoals bekend viert EWB in 2018 zijn 25 Jarig Jubileum met het weggeven van "EWB Live Tickets" voor het symbolische bedrag van 25€ . Goede Doelen komen in aanmerking voor deze "EWB Live Tickets". Er is veel interesse voor de tickets en inmiddels hebben onderstaande doelen al een "Live Ticket" ontvangen; 

P1220390F gecomprimeerd

Op Zondag 15 april verzorgt EWB een muzikale middag voor "De Zonnebloem en KVO" in het Gemeenschapshuis van Neerbeek.

Op Zaterdag 22 september speelt EWB tijdens de Multiculturele Dorpsdag van de Gemeente Beek in Zorgcentrum Vivantes.

Op Vrijdag 5 Oktober speelt EWB op de sponsoravond voor "Global Exploration" in het Asta Theater in Beek.

Op Zaterdag 27 Oktober speelt EWB op "Rock for Filipino Children" in Roermond.

Op Woensdag 21 november speelt EWB tijdens de Vrijwilligersavond van de Gemeente Beek, de gage die EWB voor dit optreden ontvangt zal door EWB worden geschonken aan een nader te bepalen goed doel binnen de Gemeente Beek. Wil jij een goed doel nomineren voor het ontvangen van dit bedrag stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Weet jij een “Goed Doel” en zou je in aanmerking willen komen voor een Ticket, of vind je ons Jubileum idee “te gek” en wil je geld doneren om de geluidinstallatie voor deze optredens te sponsoren neem contact op met een van de leden van EWB of stuur een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Beschrijf in het kort de activiteit en de reden waarom je graag een ticket wil, of geef door dat je als sponsor een steentje wil bijdragen.

Groeps foto Lipdub

EWB bedankt Arno SmitCreditz Marketing & Communicatie en H&R Inspection management voor de sponsorbijdrage.

Klik HIER voor de Jubileum Libdup van EWB

 Wie is Effe Wachte Band?

Effe Wachte Band is een groep enthousiaste muzikanten uit Beek en omgeving,  variërend in leeftijd, maar met het gezamenlijke doel om vlotte aanstekelijke muziek te presenteren in een leuke visuele context.

 P1220379bijplaatsen gecomprimeerdHet is pas echte feest als Effe Wachte band is geweest!

Abonneren op het You Tube kanaal van EWB?

https://www.youtube.com/playlist?list=PLEnFUhvVC-94cLM7km9n1k7Jix7OxLUx2

Je krijgt dan automatisch bericht als er nieuwe filmpjes geplaatst worden en kunt bovendien compilaties kijken uit een lijst van méér dan 60 optredens van EWB gedurende de laatste 5 jaar.

Uw feest is niet compleet als EWB niet is geweest, boek daarom EWB voor uw activiteit of feest. Kijk  voor meer informatie op www.effewachte.nl

Briefhoofd 2018 gecomprimeerd

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 08.09.2018 - 09.09.2018
    Herbstfest Bullay (Dld)

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 09 juli 2018, 22:04.