Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 15 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousisasme spelen daarbij een belangrijke roll. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is voor een sympathiek tarief als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

EWB hervat Repetities

Eindelijk is het dan zover.

Vanaf zaterdag 29 Mei 2021 is het voor EWB weer toegestaan om te repeteren. Na precies een half jaar worden de instrumenten, vandaag, voor het eerst weer aan de lippen lippen gezet. De verwachting is dat dit de nodige vreugde oplevert maar waarschijnlijk ook pijn gaat doen (:). 

Wij hebben het muziek maken maar ook de optredens heel erg gemist. Er vanuit gaande dat binnen 1 a 2 maanden (buiten) evenementen weer toegestaan zijn kan EWB ook weer geboekt worden. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact op. Klik hier voor een korte impressen van eé'n van de eerste repetities.

EWB Groepsfoto Gecomprimeerd

 

Activiteiten van EWB liggen stil vanwege Corona

Vanwege de aanhoudende Lockdown liggen alle activiteiten van EWB op dit moment stil.

Wij wachten vol ongeduld op het moment dat wij de repetities weer kunnen hervatten en hopen jullie daarna snel ook weer op optredens te kunnen treffen.

Afgelopen maand bestond EWB 28 jaar. ter gelegenheid van het 25 Jarig Jubileum, 3 jaar geleden, werd onderstaande clip gemaakt.

Lipdup beneden 2

Jubileum Lipdub EWB 1993

 

Fijne Feestdagen en een Gezond en Gelukkig 2021

Kerstkaart EWB 2021

Gezellig optreden van EWB tijdens "Smoker Diner" in 't Koetshoes Valkenburg

1e “Win-Win” activiteit van Effe Wachte Band succesvol.

Op zaterdag 29 augustus 2020 verzorgde EWB een optreden bij “’t Koetshoes” in Valkenburg.

Koetshoes 2

Vanwege het voortdurende Corona virus heeft EWB voorstellen aan de plaatselijke horeca gedaan om samen een “win-win” situatie te creëren. Raymond Crutzen van ’t Koethoes in Valkenburg maakte samen met slagerij Keulen gebruik van het aanbod en organiseerde een succesvol “Smoker Diner”.

Meer dan 100 reserveringen voor het diner en naar schatting in totaal 150-200 personen genoten van het eten, de ambiance, het goed glas bier en de aanstekelijke muziek van EWB. De organisatie kan tevreden terugkijken op een geslaagde activiteit, die voor herhaling vatbaar is. Klik hier voor een samenvatting van deze gezellige middag, en HIER voor een korte samenvatting vn 3,5 minuten.

Ook geïnteresseerd om samen een activiteit te organiseren? Neem vrijblijvend contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-47699669.

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 11.09.2021 - 11.09.2021 | 20.00
    Feestavond t.g.v. 60 Jarig Jub...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 25 juli 2021, 00:08.