Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 17 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousisasme spelen daarbij een belangrijke roll. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is voor een sympathiek tarief als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

Welke Toetsenist wil ons komen versterken?

fe WacEWhte Band

Briefhoofd 2018 gecomprimeerd

Omdat onze huidige toetsenist weer trombone gaat spelen is EWB op zoek naar een enthousiaste

Toetsenist (met ervaring)


EWB is een groep van 17 muzikanten, die samen in een ontspannen sfeer muziek maken. Het repertoire is zeer gevarieerd. Alle muziek wordt speciaal voor EWB gearrangeerd, veelal in medleys en/of mash-ups. Vanwege de regelmatige optredens in Duitsland maken ook ”Duitse en Kölsche schlagers” deel uit van het repertoire. Maar ook pop, latin en rock komen aan bod. EWB speelt regelmatig op (wijn) feesten en carnavals activiteiten. De uitdaging van EWB is om van elk optreden een feestje te maken. EWB bestaat uit keyboard, zang, drums, percussie, basgitaar en 12 blazers. Er wordt 1 x per 2 weken op zaterdagavond van 18.30-20.30 uur gerepeteerd en er zijn 5-7 optredens per jaar.

Zoek op You Tube naar; "Effe Wachte Band" en bekijk de opnames van diverse optredens.

Indien je geïnteresseerd bent of méér wilt weten neem dan gerust contact op 06-47699669 of kom eens vrijblijvend kijken/luisteren op een repetitie.

____________________________________________________________________________

EWB brengt Prins Tom 1 en Prinses Xaviera serenade

 

EWB Xaviera 2

 

Op Vrijdag 10-1-2020 bracht EWB Prins Tom 1 en Prinses Xaviera een serenade bij hun afscheid als heersers over het rijk van de Doorzetters in Neerbeek.  Tom en Xaviera genoten zichtbaar van deze verrassing.   EWB speelde dik 15 minuten en sloot dit, voor |Tom en Xaviera, onvergetelijke jaar af met "zo eine goeie hub veer nog neet gehad".

 

Klik HIER voor een korte impressie.EWB Xaviera 1

EWB kan nog een enthousiaste Tubanist/Trombonist gebruiken

Wie komt ons aanvullen?Mark


Trombones Gecomprimeerd

Meer dan 1000 toeschouwers en "Bombenstimmung" bij optreden van Effe Wachte Band tijdens wijnfeesten in Bullay

EWB Bullay 2019

Op zaterdag ochtend 7 september vertrekt EWB om 9.30 uur met 17 muzikanten richting Bullay aan de Moesel om daar acte de presence te geven op het jaarlijkse Herbstfest. Vorig jaar was dit een geweldige happening waar EWB de ene Zugabe na de ander mocht geven. De vraag is of EWB dit succes in 2019 kan evenaren. De Kornuiten" hebben de tent al goed opgewarmd als EWB het podium betreedt. 

Tent

De grote tent is compleet gevuld met meer dan 1000 personen als EWB rond 17.45 uur zijn optreden begint. Na 2 nummers staan de eerste toeschouwers op de stoelen en wordt er geklapt en meegezongen. Een spontane polonaise komt op gang bij de “Tirol Medley” waarna het feest “non stop” losbarst. Niet alleen voor de toeschouwers maar ook voor de EWB leden “puur genieten”. Wat een feest om op deze manier je hobby te mogen uitoefenen!!

 Klik HIER voor de Highlights van dit spetterende optreden (5 min).

Polonaise 2Burgemeester Mathiass Müller komt na afloop spontaan het podium op om EWB te bedanken voor ein “riesiger Auftritt” en kondigt aan dat EWB zondagmorgen het Früschoppen verzorgt.  De complimenten na afloop zijn legio en de organisatie laat weten er op te rekenen dat EWB volgend jaar weer van de partij is. Meegenieten? Klik HIER voor een 25 minuten durende compilatie. Een korte versie met hoogtepunten volgt zsm.

Bullay ligt op iets meer dan 200 km van Beek vlak bij Cochem aan de Moesel. Het is inmiddels de 8e keer dat EWB wordt uitgenodigd voor dit feest dat in enkele dagen tijd duizenden bezoekers trekt. EWB verzorgt in 2 dagen 3 optredens, waarbij het hoogtepunt op de zaterdag ligt. Uiteraard heeft EWB het repertoire voor deze gelegenheid vernieuwd. Een mix van verschillende muzieksoorten zijn toegevoegd; Reggaeton Pop (Despacito), Pop (What about us), Kölsch (Alle Jläser Huh, Ich han de Musik bestellt, Danze), Latin/Rock & Roll (een mash-up van Do you love me en La Bamba). Naast dit nieuwe repertoire worden in een 90 minuten durend optreden ook tal van oude nummers op de Bühne gebracht. Het publiek is net zoals voorgaande jaren razend enthousiast en klapt, zingt en danst volop mee.  Ook dit jaar staan de nodige enthousiaste bezoekers weer op tafels en stoelen. Het publiek, de meegereisde fans en de leden van EWB genieten met volle teugen.

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 29.08.2020 - 29.08.2020 | 19.00
    Weinfest Simmerath (Kesternich...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 27 maart 2020, 19:31.