Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 15 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousisasme spelen daarbij een belangrijke roll. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is voor een sympathiek tarief als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

EWB speelt tijdens Oktoberfest Sanderbout

Op Zondag 10 oktober speelde EWB op het Oktoberfeest dat "de Zonnebloem" in Sanderbout organiseerde. Misschien door het mooie weer en de formule 1, was de publieke belangstelling helaas gering. Desondanks heerste er een gezellige sfeer en waren de aanwezigen enthousiast. Omdat Kelly, de vaste zangeres, een fikse verkoudheid had en niet kon zingen werd de dag voorafgaand aan het optreden de setlijst aangepast en maakte onze saxofoniste Claudia een geslaagd debuut als “leadzangeres” van EWB.

Beluister en bekijk de opnames om een indruk van dit optreden en het debuut van Claudia te krijgen.

Op onze Facebook pagina vindt U een korte versie van dit optreden. Klik Hier.

20211010 Optreden Oktoberfest Sanderbout

EWB speelt op Feestavond 60 Jarige KBO Beek

Op zaterdag 11 september speelde EWB in de Asta in Beek op de Feestavond van de KBO en Seniorenvereniging. Vanwege Corona was het aantal toeschouwers beperkt. Iets meer dan 100 toeschouwers genoten van een muzikale avond met een gevarieerd programma. 2021 Thumbnail Film KBOSjoenkelen, klappen en zingen was toegestaan. Enkele aanwezigen konden de verleiding niet weerstaan om toch ook enkele danspasjes te maken. Het repertoire van EWB was deels aangepast aan de aanwezigen en bevatte o.a. een groot aantal "schlagers" en "meezingers". Klik hier voor een 20 minuten durende samenvatting. Een korte versie met de hoogtepunten is op onze Facebook pagina beschikbaar;

EWB Boeken? Kijk Promotie Filmpje 2021

Vrijwilligersavond 21 11 18 v3

Ook EWB viert momenteel vakantie. Boeken kan echter wel! Kijk naar bijgaande film met een aantal hoogtepunten van de afgelopen jaren, om er van overtuigd te raken dat EWB ook jullie evenement zou kunnen opluisteren, EWB is ook al te boeken voor Carnaval 2022. Het eerstvolgend optreden is zaterdag 11 september 2021 in de Asta in Beek tijdens het 60 jarig Jubileum van de KBO/Seniorenvereniging. Promotie Filmpje 2021

EWB hervat Repetities

Eindelijk is het dan zover.

Vanaf zaterdag 29 Mei 2021 is het voor EWB weer toegestaan om te repeteren. Na precies een half jaar worden de instrumenten, vandaag, voor het eerst weer aan de lippen lippen gezet. De verwachting is dat dit de nodige vreugde oplevert maar waarschijnlijk ook pijn gaat doen (:). 

Wij hebben het muziek maken maar ook de optredens heel erg gemist. Er vanuit gaande dat binnen 1 a 2 maanden (buiten) evenementen weer toegestaan zijn kan EWB ook weer geboekt worden. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact op. Klik hier voor een korte impressen van eé'n van de eerste repetities.

EWB Groepsfoto Gecomprimeerd

 

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 23.10.2021 - 23.10.2021 | 19.00
    Oktoberfest Kesternich-Simmera...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 12 oktober 2021, 17:13.