Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 17 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousisasme spelen daarbij een belangrijke roll. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

EWB lid Xaviera samen met Tom Prinsenpaar bij Doorzetters in Neerbeek

 Doorzetters Uitroeping Xaviera

Op vrijdag 11 februari was EWB te gast tjdens jubileumzitting van de Doorzetters in Neerbeek. EWB speelde vanaf 19.15 uur tot 11 minuten vóór acht waarna het geweld van de zitting los barstte; oud en jong talent uit Neerbeek, een buute redner uit Brabant, vocaal geweld uit Limburg en EWB zorgden voor een fantastische avond.

Doorzetters Uitroeping Xaviera Tom 2

Rond 22.15 uur mocht EWB zijn "act" doen. Zoals in Neerbeek gebruikelijk werd er volop meegedanst en gezongen op de muziek van EWB. Als absoluut hoogtepunt van de avond werd, ver na middernacht, Prins Tom1 en "onze eigen" Prinses Xaviera uitgeroepen tot heersers over het Doorzetters rijk (waarna het nog erg laat werd die avond).

  Klik HIER of op één van de foto's voor een korte weergave van deze zitting.Doorzetters EWB Zitting zij

Op 6 januari jl. bereikte ons het droeve bericht dat ons ex-lid, gitarist, Paul Wouters is overleden. Paul en zijn vrouw Miriam zijn meer dan 10 jaar gewaardeerde leden van EWB geweest. We zullen ons Paul herinneren als iemand die "recht door zee" was. Naast het samen maken van muziek zullen ook de vele gezellige (en late) uurtjes aan de bar in onze herinnering blijven. We wensen Miriam heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies!

EWB Zoekt een Enthousiaste Trombonist(e)

Effe Wachte Band is op zoek naar een enthousiaste Trombonist(e)

Lipdup boven

Lijkt het je leuk om 1 keer in de 2 weken op een leuke ontspannen manier, samen met 16 andere muzikanten, de meest uiteenlopende muziekstukken in te studeren?

Lijkt het je "te gek" om jaarlijks bij 6 tot 10 spetterende optredens uit je dak te gaan?

Lipdup benedenStuur dan een mail naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Kijk om enthousiast te raken alvast naar onderstaande filmpjes door op de titel te klikken.

 

Filmpje; Dameszitting Mönchengladbach.                                                                

Filmpje; Herbstfest Bullay

EWB optreden voor 500 vrijwilligers van Gemeente Beek

Op woensdag 21 november speelde EWB tijdens de vrijwilligersavond van de Gemeente Beek die jaarlijks gehouden wordt in het Asta Theater. 

IMG 20181122 WA0002

Tijdens deze door meer dan 500 vrijwilligers bezochte avond worden vrijwilligers van alle Beekse verenigingen uitgenodigd en getracteerd op een gezellige avond met een groot aantal artiesten. Tevens wordt op deze avond de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. EWB had precies 30 miuten speeltijd toebedeeld gekregen en benutte deze nagenoeg volledig met een bijna Non Stop muzikale invulling.De muziek werd alleen onderbroken om aan te kondigen dat EWB dit jaar 25 jaar bestaat en de gage van dit optreden beschikbaaar stelt voor een goed doel.

Vrijwilligersavond21 11 18 v2Zoals inmiddels gebruikelijk zit de stemming er al vanaf het 2e nummer goed in en wordt er volop meegezongen, geklapt en gedanst. Uiteraard is het niet mogelijk om in 30 minuten te laten zien waartoe EWB in staat is. De muziekkeuze voor deze avond is een samenraapsel uit 50 jaar  uiteenlopende muziekstijlen en soorten; Limburgs, Kölsch, Grieks, Duits maar ook popmuziek; Gloria Gaynor, Tina Turner,  Robbie Williams en nog veel meer. Helaas heeft zelfs de camera deze avond mee gedanst waardoor de beelden op de maat van de muziek meedeinen.

Klik HIER of op een van de foto's voor een korte indruk van het optreden tijdens deze avond.

Vrijwilligersavond 21 11 18 v3

Als afsluiting van het 25 jarig jubileumjaar, waarin EWB een aantal gratis optredens voor goede doelen verzorgde, heeft EWB besloten om de gage van het laatste optreden van 2018 aan een, nader vast te stellen, goed doel te schenken. Iedereen wordt daarom van harte uitgenodigd om hiervoor doelen te nomineren. Dit nomineren kan plaats vinden tot het einde van dit jaar via  onderstaand mailiadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  EWB zal vervolgens een keuze maken uit de binnen gekomen nominaties.

EWB Gratis Jubileum Optreden tijdens Sponsoravond Global Exploration

Global 1Vrijdag 5 oktober speelde EWB vanaf 22.30 uur op de sponsoravond van "Global Exploration" in de Asta in Beek. ook hier lovende woorden van de organisatie;

We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie super gaaf optreden tijdens dit event. Dit is een groot succes gebleken en zeker niet in de laatste plaats door jullie entertainment. 

SUPER NOGMAALS DANK AAN DE HELE BAND.

Global 3

Voor een korte samenvatting van 4 minuten klik HIER.

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 08.02.2019 | 21.30
    Carnavalsavond Huize Franciscu...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 17 januari 2019, 21:25.