Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 17 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousisasme spelen daarbij een belangrijke roll. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

EWB Gratis Jubileum Optreden tijdens Sponsoravond Global Exploration

Global 1Vrijdag 5 oktober speelde EWB vanaf 22.30 uur op de sponsoravond van "Global Exploration" in de Asta in Beek. ook hier lovende woorden van de organisatie;

We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie super gaaf optreden tijdens dit event. Dit is een groot succes gebleken en zeker niet in de laatste plaats door jullie entertainment. 

SUPER NOGMAALS DANK AAN DE HELE BAND.

Global 3

Voor een korte samenvatting van 4 minuten klik HIER.

900 Jaar Wildenrath

Wildenrath 2aOp zaterdag 29 september verzorgde EWB de muziek tijdens de feestavond t.g.v. het 900 jarig bestaan van het Duitse plaatsje Wildenrath. Vanaf 20.30 uur werden er 4 sets gespeeld tot 0.45 uur. Het publiek kwam wat moeizaam op gang maar uiteindelijk werd er toch volop gedanst, geklapt, gesjunkeld en meegezongen. De organisatie was lovend over het optreden, zoals blijkt uit onderstaaande mail;

Vielen Dank, dass Ihr unseren Abend so schön bereichert habt. Ihr habt tolle Musik gespielt und seit bei den Wildenrathern super angekommen. Ich würde mich freuen, wenn Ihr wieder mal in Wildenrath spielt.Wildenrath 5

Al met al een verdienstelijk optreden waarin EWB volop "aan de bak" moest. Er werden meer dan 40 nummers gespeeld waarvan een groot aantal medleys. Klik HIER voor een compilatie van deze avond.

Het volgende optreden is alweer as. Vrijdag avond, 5 oktober 2018. EWB speelt dan in het kader van zijn "Gratis Jublileum Optredens" tijdens de Sponsor avond voor "Global Exploration" in de Asta in Beek.

Jubileum Optreden EWB tijdens regenachtige Multi Culturele Dorpsdag in Beek

Multi Culturele DorpsdagZaterdag 22 september speelde EWB in het kader van de viering van zijn 25 jarig Jubileum tijdens de "Multi Culturele Dorpsdag in Beek. Helaas waren de weergoden de organisatie voor het eerst in 10 jaar niet gunstig gezind. Ook in Beek is er sprake van een Multi Culturele samenleving. Op deze jaarlijks terugkerende dag presenteren de diverse culturen zich en laten ze elkaar proeven van de specialiteiten die elk land op eetgebied heeft.

 Multi Culturele Dorpsdag

Ondanks het regenachtige weer maakten veel Beekenaren gebruik van de mogelijkheid om een "buitenlands hapje" te proeven. Vanaf 15.30 uur verzorgde EWB de muziek en probeerde met een gevarieerd programma de zon toch een beetje te laten schijnen. Gelukkig trotseerden een flink aantal bezoekers, waaronder een steeds groter wordende "EWB fanclub", het druilerige weer. Voor een indruk van de "Multiculturele Doprsdag 2018 en het optreden van EWB klik hier.

 

Voor een korte (6 min.) impressie van het succesvolle opreden van EWB tijdens het Herbstfest  in Bullay klik HIER

Succesvol Optreden EWB tijdens Herbstfest 2018 in Bullay an der Mosel

Bullay 2018 gecomprimeerdOp zaterdag 8 september vertrok EWB voor 2 dagen en 3 optredens naar het prachtig aan de Moesel gelegen Bullay. Vanwege het feit dat een aantal vaste krachten niet aanwezig zijn is de bezetting aangevuld met maar liefst 5 gastspelers. Daarnaast maken ook nog 2 nieuwe  leden deel uit van de bezetting waardoor bijna de helft van de muzikanten voor de eerste keer afreist naar het meer dan 200 km verderop gelegen Bullay. Al met al best spannend. Zou het succes van vorig jaar, waarbij naar schatting 800 bezoekers de ene na de andere "Zugabe" vroegen, geevenaard kunnen worden? Op voorhand lijkt dit onmogelijk.

EWB heeft afgelopen maanden druk gerepeteerd aan een aantal nieuwe nummers die in Bullay voor het eerst ten gehore gebracht worden. Voorafgaand aan het optreden van EWB wordt het publiek al prima opgewarmd door "De Kornuiten" en de "Swierblaozers". Het optreden van EWB wordt gestart met een non stop  "Schlager medley" van 10 minuten die door het publiek luidkeels mee gezongen wordt en al meteen voor de juiste stemming zorgt. Vervolgens wordt er snel overgeschakeld naar een medley van de in Duitsland nog steeds populaire Boney M.  Bullay 2018 Podium gecomprimeerdDan is het tijd voor Pop; "What a Feeling" en "Gloria" passeren de revu. Bij "Leef Marie" van de Paveier merk je dat Keulen niet ver van Bullay gelegen is, de tent zingt de tekst letterlijk mee. Als Kelly daarna Angels van Robby Williams inzet gaan alle handen in de lucht en zingt iedereen uit volle borst mee; kippevel. Vervolgens krijgt de nieuwe "Polka/Tirol Medley" van EWB zijn vuurdoop. Pop nummers gestoken in een "Tiroler jasje", de zaal geniet van dit geslaagd nieuw arrangement. Dan weer tijd voor "Kölsche Musik", een medley van nummers van Brings zet de tent helemaal op zijn kop. "Ne Kölsche Jung" wordt zelfs door het publiek opnieuw ingezet nadat het nummer klaar is. EWB sluit het reguliere optreden af met alweer een nieuwe nummer dat in slaat als een bom; een medley van "Zorba" en "Hava Nagila Hava" waarbij de Zirtaki uitbundig wordt gedanst. Na niet minder dan 3 Zugabes verlaat EWB voldaan het podium. Ondanks, of mede dankzij, liefst 5 "invallers" kan EWB terugkijken op een zéér succesvol optreden en heeft het de uitnodiging voor volgend jaar al weer opzak. Wilt U getuige zijn van dit optreden? Klik dan HIER voor een compilatie.Bullay 6

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 21.11.2018 - 21.11.2018 | 20.30
    Vrijwilligers avond Gemeente B...

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 12 november 2018, 22:42.