Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band uit Beek (L) is een 15 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousiasme spelen daarbij een belangrijke rol. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is voor een sympathiek tarief als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

Polterabend Joana & Martin 27 Mei 2023

Zaterdag 27 mei vertrok EWB met 5 auto's richting het Roergebied om in Essen te spelen bij de Polterabend van Joana & Martin.

2023 Essen 4

Een oud gebruik in Duitsland waarbij servies kapot gegooid wordt dat vervolgens door het aanstande bruidspaar opgeruimd moet worden. Het aantal gasten viel een beetje tegen maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door het enthousiasme dat de aanwezigen uitstraalden.

Letterlijk vanaf het eerste nummer werd er gedanst en meegezongen. Het werd daarom een supergezellig optreden dat met 2 zugabes en een staande ovatie werd afgesloten. Klik hier voor een compilatie van deze avond.

 

2023 Essen 3

Het volgende optreden van EWB is dichter bij huis en voor iedereen toegankelijk; Kom 25 Juni 2023 vanaf 15 uur naar het Tuinfeest van de Hubertusparochie naast de kerk in Genhout.

2023 30 Jarig Jubileum Effe Wachte Band

2023 Groepsfoto 11 jarig jubileum

Effe Wachte Band werd op aswoensdag 1993 opgericht als Zaate Hermenie Effe Wachte en bestaat dit jaar dus 30 jaar.
Het 11 jarig bestaan werd in 2004 (zie foto)  gevierd met een gezellige feestmiddag in het "Auwt Patronaat".


Bij de grootse viering van het 20 jarig jubileum in 2013 werd er in het Asta Theater een feestmiddag met meer dan 500 bezoekers gehouden. EWB speelde een aantal nummers samen met oa. Pascal Pittie, Daphne Ramakers, W-Dreej, De Knuppele en Big Benny.


Voor het 25 jarig jubileum werd een Lipdup gemaakt die enkele duizenden keren werd bekeken op Facebook.


EWB heeft zicht door de jaren heen ontwikkeld tot een, uit 15 personen bestaande Band, die een avondvullend, internationaal repertoire op de Bühne brengt dat overgoten is met een aanstekelijk en gezellig Duits sausje.
Dat sausje is ook precies de reden dat EWB vaak te gast is bij onze Duitse buren.
Ter ere van het 30 jarig Jubileum gaat EWB dit jaar een bijzondere activiteit ontplooien, die nu nog even geheim blijft.
De komende maanden zullen we stapje voor stapje bekend maken wat er gaat gebeuren en hoe jullie daarbij betrokken worden.
Klik HIER om de Lipdub te bekijken die in 2018 t.g.v. van het 25 jarig Jubileum werd gemaakt

Super Geslaagde Feestavond C.V. de Sjuffelére Riekelt

Hier is hij dan; een 14 minuten durende samenvatting van het optreden van EWB tijdens een uiterst geslaagde feestavond ter gelegenheid van het 66 Jarig Jubileum van c.v. De Sjnuffelére in Rijckholt. Klik HIER of ga naar onze facebookpagina voor een korte samenvatting

2023 Foto zaal Rijckholt

Jubileum Sjnuffelére

Zaterdag 28 januari vierde C.V. De Sjnuffelére haar 66 jarig bestaan. EWB mocht de feestavond, in Tiroler stijl, invullen.

Het werd een super gezellige avond. Bekijk alvast een eerste facebook impressie, maar kom komend weekend terug voor de volledige compilatie.

Facebook

 2023 Foto Buhne Rijckholt

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 25.06.2023 | 15.00
    Tuinfeest Genhout

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 31 mei 2023, 23:22.