Welkom op de site van Effe Wachte Band!

Effe Wachte Band is een 19 koppige groep muzikanten in leeftijd varierend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden.Aanstekelijke (dans) muziek wordt in een leuke visuele context over de bühne gebracht, gezelligheid en enthousisasme spelen daarbij een belangrijke roll. Kijk gerust verder op deze site of neem contact met ons op om meer aan de weet te komen. Effe Wachte Band is als act of als avond of middag vullend programma te boeken.

Voor meer informatie of boekingen; neem vrijblijvend contact met ons op via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47699669.

EWB te boeken als Carnavalsact of Avondvullend programma

EWB kan als muzikale act Uw programma aanvullen en verrijken. EWB is als "Non Stop Act" voor 30, 45 of 60 min te boeken voor Uw zitting, of als avondvullend programma voor Uw feestavond of receptie.

De muzikale inhoud van de act bestaat uit hits uit binnen en buitenland. Stilzitten is daarbij geen optie.
Meezingen, meedansen en genieten gaat als vanzelf.
Internationale hits worden in hoog tempo afgewisseld met Duitse Schlagers en "Kölsche Stimmungsmusik" van onder andere Die Paveier, Brings, Kassala, Die Funky Mary ’s en vele anderen.

EWB staat bekend om zijn Medleys waardoor er in kort tijdsbestek een groot aantal nummers en artiesten de revue passeren.
Tijdens de Helene Fischer nummers, gezongen door onze zangeres Kelly, lijkt het of U een live concert van deze ster bijwoont.

Effe Wachte Band hanteert een sympathieke prijs waardoor ze ook voor kleinschalige evenementen betaalbaar is.
Wie wil er nou niet een 20 koppige Band op het podium hebben staan waar de energie van af spat?  EWB kan ook Uw feestavond of receptie volledig opluisteren Er gaat immers niets boven Live Muziek, zeker als deze zo divers en aanstekelijk op de bühne wordt gebracht als EWB dat doet.

Knipsel

 

Bekijk een impressie van onze optredens

Geïnteresseerd? 
Neem vrijblijvend contact op voor prijs en mogelijkheden.

 

 

 

Das Programm für eure Karnevalsveranstaltung oder Fest schon fertig ??

Die Effe Wachte Band kann Ihr Programm als musikalischen Akt verreicheren.

EWB kann als "Non Stop Act" für 30, 45, 60 Minuten, oder als komplettes Abendprogramm gebucht werden. Der musikalische Inhalt des Akts besteht aus Hits aus der ganze Welt. Still sitzen bleiben ist keine Option. Mitsingen und Tanzen geschied wie selbstverständlich. Internationale Hits wechseln sich schnell ab mit Deutsche Schlager und "Kölsche Stimmungsmusik". Die Paveier, Brings, Kassala, Die Funky Marys und vielen anderen kommen mit rassche Geschwindigkeit vorbei.

EWB ist bekannt für seine Medleys, was bedeutet dass eine große Anzahl Songs in kurzer Zeit “Non Stop” gespielt werden. Während der von unserer Sängerin Kelly gesungene Helene Fischer-Songs, wähnen sie sich bei ein Live-Konzert dieses Stars.

Effe Wachte Band rechnet einen sympathischen Preis, so das es auch für kleinere Veranstaltungen möglich ist EWB einzuladen. Wer möchte nicht eine 20-köpfige Band auf der Bühne haben, die Non Stop Energie spritzt?

Interessiert? Sehen Sie sich das Video an und verschaffen Sie sich damit einen perfekten Eindruck von was EWB Ihrem Programm hinzufügt.   Eine ausgelassene Stimmung ist garantiert.

Kontaktieren Sie uns für Preis und unverbindliche Information.

EWB kann Ihre Party oder Fest komplett beleben, es gibt doch nichts Schöneres als Live-Musik? Sicher wenn es auf der Bühne so vielfältig und ansteckend präsentiert wird wie die EWB das tut.

Schützenfest/Kirmes Wildenrath 29-06-2019

 Saxen 3Zaterdag 29 Juni speelde EWB tijdens het Schützenfest tijdens de Kirmes in Wildenrath. De feesttent was letterlijk al goed opgewarmd toen EWB rond 20.30 uur aan de eerste set begon. Ondanks het feit dat men in de tent aan alle kanten luchtgaten had gemaakt was de temperatuur rond de 30 graden. Voor EWB was het optreden om meerdere redenen toch wel spannend; 1. er werd voor het eerst opgetreden met de eigen geluidsinstallatie, die overigens uitstekend werd bediend door Christian Christoffel. 2. Er speelden een drietal nieuwe leden voor het eerst mee. 3. Hoe zou de avond verlopen als je als blaasband 4 sets van 1 uur moet spelen bij een temperatuur van rond de 30 graden. Gelukkig viel alles op zijn plaats. Het publiek had er duidelijk zin in. Ondanks de hitte werd er vanaf het 2e nummer gedanst. Ook de organisatie was na afloop erg te spreken over het optreden van EWB; "Die EWB ist séhr gut entfangen bei das Publikum". Er waren duidelijk fans van Helene Fischer in de tent aanwezig, "Atemlos" maar ook de "EWB Helene Fischer Medley" werden uit volle borst meegezongen. Maar ook op de andere nummers werd volop gedanst. Hoogtepunten waren de "mix-up" van "Do you Love me" en "La Bamba" die speciaal voor EWB werd gearrangeerd door Michel Smeets en de verschillende nieuwe "Kölsche" nummers; D.A.N.Z.E, Alle Jläser huh en "Wer hat de Musik Besjelt" die door Wim Warmerdam werden gearrangeerd. Als afsluiting van de avond werd een speciale versie van "Die immer lacht" gespeeld waarbij Wilbert Meertens op keybord volledig uit zijn dak ging en er ter plekke een ware "Dance-versie" van maakte. Klik hier voor een Korte of hier voor een Lange compilatie.

Wildenrath Buhne

EWB speelde op Kirmesfest van RC Kettenis

Kettenis 1

Afgelopen Pinkstermaandag 10 Juni verzorgde EWB een 3 uur durend optreden tijdens de Pfingstkirmes in het Belgische Kettenis (Eupen). Op Pinkstermaandag vindt hier traditioneel een drukbezochte Familiedag plaats. Naast de gebruikelijke Feesttent met muziek, eten en drank was er volop speelgelegenheid voor jongere en oudere kinderen.

Enkele jaren geleden had EWB ook al de eer om deze dag muzikaal op te mogen luisteren. Het feit dat de organisatie nu weer voor EWB kiest geeft aan dat de muziek en de uitstraling van EWB ook in Belgie goed in de smaak valt. Kettenis 4

Het programma van EWB voor deze middag is zeer gevarieerd met de nodige Duitse en Kölsche invloeden. De publieke belangstelling valt helaas ietsje tegen maar gelukkig reist inmiddels een aardige schare "Fans" mee naar de optredens.

MauriceVoor Maurice Mennens was het de eerste keer dat hij met zijn schuiftrombone met EWB op de bühne stond.

Maurice kan terug kijken op een geslaagd optreden.

Voor een korte samenvatting van het optreden klik HIER.

 Kettenis 5

Zaterdag avond 29 Juni speelt EWB tijdens de Kirmes in Wildenrath, de avond is vrij toegankelijk. EWB speelt van 20.30-0.30 uur.


Tijdens het weekeinde van 7 en 8 september verzorgt EWB 2 optredens tijdens het Herbstfest in Bullay. Ook deze activiteit is zeer de moeite waard. Reis met EWB mee en geniet van de prachtige Moeselstreek en de gezellige sfeer die er altijd in Bullay heerst.

Optreden EWB tijdens de Pfingstkirmes 2019 in Kettenis

pfingstkirmes2019

Pinkstermaandag 10 juni 2019 verzorgt Effe Wachte Band tussen 16 en 19 uur een optreden op de Pfingstkirmes in Kettenis (Eupen).

Het optreden is gratis toegankelijk voor iedereen. 

Voor de jeugd zijn er spellen en luchtkussens, voor de ouderen een grote tent met gezellige muziek, eten en drinken.

Pfingstkirmes Kettenis

 

Het feest vindt plaats op de sportvelden van Racing Club Kettenis en het adres is Talstrasse 43 4701 Kettenis. 

We zien jullie graag in Kettenis!! Een mooie invulling van de Pinksteren en een kans om EWB weer eens "live" te bewonderen.

 

 

Volg ons ook via:

ewb_facebook

Volgende optreden

  • 07.09.2019 - 08.09.2019
    Herbstfest Bullay (Dld)

Contactgegevens

Effe Wachte Band
Jean Wouters
Tel: 06-47699669
E-mail: jean@effewachte.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Laatste aanpassing site:

  • 21 augustus 2019, 21:15.